Zdravim vsetkych PC nadsencov,
mam takuto poruchu:
Akonahle je PC zapojene do elektrickej siete zapnu sa ventilatory atd., a vsetko zacina ako normalne - spusti sa do prevadzky ale nedojde ani k zaciatku biosu - cierna obrazovka, nereaguje na vypinac ani restart, . Jedine co mozem urobyt je vypnut ho vypinacom I/O na zdroji.
- 1. napalovacka sa spusti len na urcity interval po zapojeni, potom nefunguje.
- 2. napalovacka je v poriadku
ked som im prehodil kable a nechal len 1.nap. spustal sa PC v sekvenciach (asi po 1.5 sekudne, raz ano raz nie)
Tato porucha zacala ked som odbehol z izby a nasledne uz nasiel pocitac vypnuty - nereagujuci na vypinac, tak som skusal I/O, myslim ze mi este startoval na urcity cas (5sekund a dost) po zapojeni do elektriny, a nakoniec to skocilo takto.
Mam Gigabyte K8NF-9 s.939, Athlon64, Zdroj500W som skusal vymenit, porucha ostava
Treba vymenit MB alebo sa to da opravit? Ide niekde zohnat MB so soc.939?
Dakujem za akekolvek prispevky.
porucha MB
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: porucha MB
Svítí ti diody nadesce? Pípá ti počítač, když ho zapneš? Dá se nějak zjistit, v čem je chyba podle zvuku vydávaném z počítače.
Co grafická karta? Nezkošel si ji vyměnit?
Co grafická karta? Nezkošel si ji vyměnit?
dakujem za reakcie a pomoc
steve:
diody svietia stale obidve pokial je v elektrine, pipnutie je rovnake ako v bezporuchovom stave aj vsetky zvuky (som uz roky zviknuty)... normalne by som podla spravania cakal ze nahodi obrazovku... ale nic
Grafika vybrata, vycistena od prachu znovu zasunuta, to iste aj ram, Hdd - skusam aj s aj bez ...ziadna zmena,
blue spirit:
Baterku som mal von dost dlho.., ale skusat budem dalej.
Nestretli ste sa uz s takymto spravanim PC? vraj mam rovno vymenit MB
steve:
diody svietia stale obidve pokial je v elektrine, pipnutie je rovnake ako v bezporuchovom stave aj vsetky zvuky (som uz roky zviknuty)... normalne by som podla spravania cakal ze nahodi obrazovku... ale nic
Grafika vybrata, vycistena od prachu znovu zasunuta, to iste aj ram, Hdd - skusam aj s aj bez ...ziadna zmena,
blue spirit:
Baterku som mal von dost dlho.., ale skusat budem dalej.
Nestretli ste sa uz s takymto spravanim PC? vraj mam rovno vymenit MB
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takže na obrazovce se nezobrazí nic? Nebo to jenom problikne? Možná bude špatná grafická karta. Zkus ji vyměnit a vyluč chybnou obrazovku.
Nepreblikne, je stale cierna. Myslim ze v grafike to nie je ked sa PC zapina akonahle je v elektrine a nereaguje na vypinace okrem I/O na zdroji.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Když zmáčkneš na 10vteřin power u počítače tak se taky nevypne?
Teraz som na inom compe, daj mi 30 minut, tych 10 sekund to by malo pomoct?
Naposledy upravil(a) indigo dne 05 led 2010 20:13, celkem upraveno 1 x.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mě se počítač vypne když je zaplej až po stusknutí poweru na 10sekund, nebo kolik..
Tiez to neviem odhadnut kolko som to mal stlacene
ale asi 8? 

Tak nie. drzal som to aj 20sek.
Zpět na “Problémy s hardwarem”