AleRx8 píše:Dalsi nedavno diskutovana vec je Michal Jackson- Nechapu vas, kteri to poslouchaji a nedokazi urcit, co na nem vidite, vetsina dobrych pisnicek se hraje jeste moc let po vydani a ja znam od Jacksona 2 a to sice Beat it (prezpivali to Fall out boys) a jakasi se sborem(ta je pekna az na zpev jacksona) Jestli poslouchate takoveho zpevaka jen pro to, ze vypada a chodi jak mimozemstan, tak byste si meli zajit k lekari, nejlepe psychologovi.
Zase můžu jenom protočit očima nad nějakýma lidma like you. Podívejte se někdy na texty písní, které zrovná posloucháte. Ten "sbor", tak tím asi myslíš Heal the World. Jenom si přelož ten název, víc už snad nemusím doplňovat. Já myslím že Tupac a Michael toho pro svět udělali víc než kdokoliv jiný, odkazuji: 2pac - Changes, 2Pac - Keep Ya Head Up, 2Pac - Dear Mama.....kolik zpěváků složilo píseň pro svoji a ostatní matky, kolik ji zpívalo o změnách k lepšímu, kolik jich zpívalo o ženách jako takových? Michael Jackson - Heal the World, Michael Jackson - Man In the Mirror....kolik se jich snažilo změnit svět skze svých písní (nepočítám hippies umělce, těch bylo teda dost

)...... ale prostě tím jenom říkám že neodsuzujte zpěváka kvůli jeho vzhledu a vystupování, protože to jejich texty vzniknou od srdce a ne od oblečení nebo stylu.
Našel jsem na internetu spoustu uměle vytvořených remixů MJe a ´Paca. Tady jde poznat, že je lidi spojovali kvůli jejich cílům. Udělal jsem takové un-ofic album, nevím jestli tím nějak poruším pravidla, ale stáhněte si to. Některé písničky jsou pěkně udělané.
Pojmenoval jsem to Michael Jackson and Tupac Shakur - We Changed The World
http://www.multiload.cz/stahnout/2679/m ... world-rar/Na památku dvou králů.
Krále POPu Michaela Jacksona, který vždy bojoval za lepší svět.
A taky pro krále G´RAPu Tupaca Shakura, který vždy bojoval za změny v ghettu a proti rasismu.
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.