AHOJ LIDI,
NEVÍTE NĚKDO O SOFTWARE, KTERÝ BY MĚ UPOZORNIL NA NOVĚ PŘÍCHOZÍ MAILY Z JAKÝCHKOLI ÚČTŮ? VÍM, ŽE JE JICH PLNO, SÁM JSEM JICH ZKOUŠEL MRAKY, JENŽE VŽDYCKY SE OBJEVÍ NĚJAKÝ HÁČEK. TŘEBA "POŠŤÁK" BYL SUPER, DOKUD FUNGOVAL I NA GMAIL, TO UŽ NEJDE, UŽ PROSTĚ GMAIL NEPODPORUJOU. A TAK JE TO SE VŠEMA, BUĎ FUNGUJOU NA TO, NEBO NA ONO. NEDAŘÍ SE MI NAJÍT NIC, CO BY OZNAMOVALO GMAIL I SEZNAM.
JE TAKY SPOUSTA KLIENTŮ, JAKO THUNDERBIRD APOD., KDY OVŠEM MUSÍTE SPUSTIT CELOU TU MAŠINERII A PROSTĚ SI TY MAILY PŘEČÍST. POUŽÍVÁM WIN LIVE MAIL A JE FAJN, JEN TO OZNAMOVÁNÍ JE DOST NA ... KDYBY TO ŠLO SPUSTIT S WINDOWS JEN JAKO TRAYICON, KTERÁ OZNAMUJE PŘÍCHOZÍ, BYLA BY TO PARÁDA.
TAK POKUD O NĚČEM, SAMOZŘEJMĚ BEZPLATNÉM, VÍTE, DEJTE, PLS, VĚDĚT. DÍK.
Psát jen velkými písmeny je nezdvořilé a také špatně čitelné. Děkuji za používání standardní formy textu! Pic
OZNAMOVÁNÍ EMAILŮ Vyřešeno
- JARZEK
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: OZNAMOVÁNÍ EMAILŮ
OE- jako OutlookExpress? Tak to je to samé, co WLM, nelze spustit v tray, musíš to rozjet celé, nebo ne?
// No vidíš jak umíš hezky psát malými písmeny. Paráda
// mike007
// No vidíš jak umíš hezky psát malými písmeny. Paráda

// mike007
- ipkisek
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já používám Simple mail,kterej je v Mozille a jsem s ním spokojenej,funguje v češtině a na jakýkoli mail adresy.
"Ignoranti quem portum petat nullus suus ventus est."
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V Opeře je taky Mail modul nebo jak se tomu říká.
Opera se dá do traye přes ctrl+shift+H myslim
Opera se dá do traye přes ctrl+shift+H myslim
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Desktop Sidebar - dobrý přídavný panel s různými doplňky >>> plug-in: MailNotifier.dspackage = používám nyní a fungují mi všechny účty:
- Atlas
- AZet
- Gmail
- HBNet
- Quick
- Seznam
- Tiscali
- Volný
- WorldOnLine
Mail Bell - upozorní zvukem na novou poštu = používal jsem dříve, také zvládal všechny účty, možná měl nějakou chybku, ale už si nevzpomenu ...
Skoro všechny programy se nechají poslat do traye:
Actual Title Buttons - přidá následující tlačítka do každého okna-minimalizování, poslání do traye a mnoho dalšího

- Atlas
- AZet
- Gmail
- HBNet
- Quick
- Seznam
- Tiscali
- Volný
- WorldOnLine
Mail Bell - upozorní zvukem na novou poštu = používal jsem dříve, také zvládal všechny účty, možná měl nějakou chybku, ale už si nevzpomenu ...
Skoro všechny programy se nechají poslat do traye:
Actual Title Buttons - přidá následující tlačítka do každého okna-minimalizování, poslání do traye a mnoho dalšího

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Trillian to taky umí.
Používal bych na to spíše nějakou ulitu , notifikátor od Centrumu a emaily přesměrovat na jednu schránku.
Já notifikátor nepotřebuji, mě to chodí na mobil.

Používal bych na to spíše nějakou ulitu , notifikátor od Centrumu a emaily přesměrovat na jednu schránku.
Já notifikátor nepotřebuji, mě to chodí na mobil.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Owner píše:Já notifikátor nepotřebuji, mě to chodí na mobil.
Jé, můžu ti poslat pár tisíc SPAMů, jak ty bude zvonit mobil?

X píše:Jé, můžu ti poslat pár tisíc SPAMů, jak ty bude zvonit mobil?Owner píše:Já notifikátor nepotřebuji, mě to chodí na mobil.
No jejda, včera mi na mobilu jeden cinknul, to jsem se po týdnu divil

Mobil považuju za nejrozumnější (nejjednodušší) oznamovadlo – obzvlášť když jsem někde na cestách. Dokonce mi přijde i kus textu (co se vejde do 2 sms), takže v naléhavých případech můžu dotyčné osobě ihned zavolat.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Tak nic pro mě. Ono to asi nebude zadarmo, taková SMS a když mi někdy do e-mailu za den doputuje jenom z konfery o Excelu 50 mailů, tak nevím ... Navíc mám mobil skoro pořád vypnutý, aby mně nemohli trasovat, kde roznáším prasečí chřipku 

X:
Záleží na operátorovi a na nastavení pošty.
Vodafoun za to nic nechce a na Seznamu jsem si nastavil, aby se zprávy z diskusních fór (stejné jako z konferencí, kdybych v nějaké byl, prostě filtrování pošty) nepřeposílaly.
To znamená, že mi na mobil chodí opravdu jen to nejdůležitější (plus sem tam nějaký ten spam).
Záleží na operátorovi a na nastavení pošty.
Vodafoun za to nic nechce a na Seznamu jsem si nastavil, aby se zprávy z diskusních fór (stejné jako z konferencí, kdybych v nějaké byl, prostě filtrování pošty) nepřeposílaly.
To znamená, že mi na mobil chodí opravdu jen to nejdůležitější (plus sem tam nějaký ten spam).
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3159
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek