Proč mi u dvojjádrového CPU pracuje jen jedno jádro?*
Re: Proč mi u dvojjádrového CPU pracuje jen jedno jádro?*
Není náhodou v BIOSu nějaká volba, která zakazuje využití více jader?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
tak to fakt nwm v biosu.. sem se nikdy nehrabal
Můj pc
OS - Windows 7 (64bit)
MB - Gigabyte GA-880GA-UD3H (rev. 2.0)
CPU - AMD Phenom II X4 965 BE 3.4GHz
GPU - ATI Radeon HD5770 Vapor-X
RAM - Geil Value Plus 8GB (2x4GB) DDR3 1066
HDD - WD Black 640GB - Seagate Barracuda 3TB
SSD - Crucial m4 - 128GB
Zdroj - Seasonic Energy Knight SS-500ET 500W OEM
OS - Windows 7 (64bit)
SSD - Crucial m4 - 128GB
Když nebudeš nic přenastavovávat, bez obav se tam můžeš podívat.
Vhodným nastavením BIOSu se dá počítač porychlit.
Nevhodným nastavením BIOSu se dá počítač zneprovoznit (takhle jsem jednou RAMce nastavil CL 2 namísto 2.5 a pomohl až reset BIOSu
).
Vhodným nastavením BIOSu se dá počítač porychlit.
Nevhodným nastavením BIOSu se dá počítač zneprovoznit (takhle jsem jednou RAMce nastavil CL 2 namísto 2.5 a pomohl až reset BIOSu

- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
mam tu ale problem normlane pri zapinani pocitace se dostanu do naky ty tabulky a mam tam na vyber bud spusti z cd nebo hardisk ale dal do biosu se nemuzu dostat
Můj pc
OS - Windows 7 (64bit)
SSD - Crucial m4 - 128GB
OS - Windows 7 (64bit)
SSD - Crucial m4 - 128GB
Do BIOSu se většinou chodí klávesou Delete, případně F1.
- Mýliti se je Myloš.
Nechci zbytečně rejt, ale říká ti něco tečka na konci věty a čárka ve větě? Je to hotovej rébus...
LaB:
Já už ho jednou žádal, aby psal namísto nesrozumitelného chrchle slov srozumitelné věty.
Tohle by si v dopise na úřad nedovolil. Je vidět, že mu za to nestojíme.
Pak je ovšem otázka, jestli on nám stojí za odpověď. Měl by si to honem rychle rozmyslet.
Já už ho jednou žádal, aby psal namísto nesrozumitelného chrchle slov srozumitelné věty.
Tohle by si v dopise na úřad nedovolil. Je vidět, že mu za to nestojíme.
Pak je ovšem otázka, jestli on nám stojí za odpověď. Měl by si to honem rychle rozmyslet.
- Mýliti se je Myloš.
sry za OT ale zacli ste si s tim sami
presne jak rikas neni to dopis na urad ale prispevek ve foru .... jasne mel by bejt prehlednej ale zase proc hrotit ze na konci vety neni tecka?
a naky carky? ..... no budiz ale taky to bez nich de
presne jak rikas neni to dopis na urad ale prispevek ve foru .... jasne mel by bejt prehlednej ale zase proc hrotit ze na konci vety neni tecka?
a naky carky? ..... no budiz ale taky to bez nich de
ponik:
Ano, jde to bez nich, ale uznej, že se ti bude líp číst příspěvek, který používá jak diakritiku, tak interpunkci.
Chápu lidi, kteří nemohou psát s diakritikou (mobil, anglický operační systém…), ale ten, kdo píše jako dobytek bez jakékoli interpunkce, dává těm, kdo to po něm mají číst, najevo, že je má na háku. A to se mi opravdu nelíbí.
Mimochodem – na téma diakritika doporučuji jedno zajímavé povídání: http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vt ... ic=4652#21
Doplňuji:
Psaní s diakritikou považuješ za hrocení? A mluvíš taky bez diakritiky?
Ano, jde to bez nich, ale uznej, že se ti bude líp číst příspěvek, který používá jak diakritiku, tak interpunkci.
Chápu lidi, kteří nemohou psát s diakritikou (mobil, anglický operační systém…), ale ten, kdo píše jako dobytek bez jakékoli interpunkce, dává těm, kdo to po něm mají číst, najevo, že je má na háku. A to se mi opravdu nelíbí.
Mimochodem – na téma diakritika doporučuji jedno zajímavé povídání: http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vt ... ic=4652#21
Doplňuji:
Psaní s diakritikou považuješ za hrocení? A mluvíš taky bez diakritiky?
- Mýliti se je Myloš.
Myloš: Vede to k zamyšlení, možná se k těm háčkum a čárkám vrátim .... ale mozna taky ne se este uvidi
edit: Mluvit bez diakritiky? Bez diakritiky píšu protože je to jednoduší a rychlejší, ale naopak bez diakritiky mluvit je těší než bez ní.
edit: Mluvit bez diakritiky? Bez diakritiky píšu protože je to jednoduší a rychlejší, ale naopak bez diakritiky mluvit je těší než bez ní.
Věc zvyku. Asi stejně, jako s tím mluvením. Já píšu s diakritikou zhruba stejně rychle (pomalu) jako bez ní. To chce ale nedatlovat dvěma prsty.
- Mýliti se je Myloš.
hele a nenapadlo tě že to je jen chyba programu?? dej ctrl+alt+delete, záložka výkon, běž do hry chvilu hraj, stáhni na lištu a piš dojmy nebo udělej screen
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 1944
-
od pidlo
Zobrazit poslední příspěvek
17 dub 2025 15:42
-
-
- 5
- 7936
-
od Stenatko
03 dub 2025 21:42
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4865
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”