Asi si nevidis pres psani na monitor, a ponekud si to pleses;
- Výrobci na to pěkně prdí a to nejen Acer. /
...Acer nema s tvoji grafikou nic spolecneho, aby se staral o ovladace grafiky (tak muze prdet na co chce)
- notebook jsem si koupil před rokem s win vista a do teďka je na stránkách ten samý ovladač / ...to je potom uz absolutni nesmysl, viz odkaz nize (pro uvedenou kombinaci v okamzik nakupu Vista + serie 4600 je dnes aktualni 9-12, pripadne ATI 9-11 Legacy, coz je poupravena 9-11 specialne pro ''setrily'', kteri jiz v okamzik nakupu meli slabou grafiku a tak Legacy umoznuje plnohodnotne vyuziti)
- Můj typ gpu s tímto nemá co dělat. / ...jako kazdy jiny produkt ma i GK danne specifika pouziti, tj. na jaky OS je vhodna a to na zaklade podpory vyrobce teto
GK a vydani ovladacu (pri zakoupeni byla urcena pro OS XP, pripadne Vista, nikoli pro Win 7)
- Na x64 systémech je člověk závislí na výrobci notebooku a ne na výrobci gpu / ...uplny omyl/nesmysl - pri systemu 64bit jsi zavisly na vyrobcich vsech programu, kteri maji zajem/dobrou vuli podporovat i mene rozsirenou 64bit verzi -
od toho jsou listy kompaktibility, aby jsi si to jako uzivatel sam rozhodnul co preferujes- než si počkat jestli mi v budoucnu Acer něco vydá? / ...Acer nema co vydavat - nezajima ho tvoje grafika, a navic bych se opakoval, jedine koho to zajima je
ATI - a ovladac vydali tak, jak byla GK urcena, tj. ja prislusny system.
To, ze jsi si presel na jiny system a GK na nej neni/nebyla primarne urcena je opet a zas jen problem vas uzivatelu - tvuj./
typ PC - stopni PC /
grafika - serie 4600 /
OS - Vista (ze
tvrdis, ze rok od od zakoupeni nebyl vydan ovladac pro dannou GK a system)
ovladac: http://support.amd.com/us/psearch/Pages ... =&items=20Rozkrikujes se tady stylem, ze nekdo na neco prdi a nebo, ze ja nemam pravdu, a kvuli tobe se maji vsichni ...

kdyz si za to muzes sam. Zakoupil jsi produkt s takovym-a-takovym nastavenim a kompaltibilitou, a kdyz jsi se rozhodnul zmenit komponenty/operacni system je to tvuj problem - v okamzik prodeje jsi jako komponent dostal grafiku, ktere odpovidala technickym parametrum notbuku - dostal jsi grafiku odpovidaji systemu.
To, ze jsi si zmenil parametry PC a podminky pouziti a kompaktibility zmenou OS, a nadavas, ze na to nekdo prdi, - tak si tak kup grafiku k tomu urcenou.