vymena prilepeneho cpu

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Zamčeno
indigo
nováček

vymena prilepeneho cpu

Příspěvek od indigo »

Caute
Naco sluzi packa pri sockete?

Mne CPU ostal prilepeny na chladici (nejde ani pohnut), je v jednom celku, bojim sa v to vrtat .... Moze sa nasadit do MB aj takto, Ta packa ostala v nezmenenej polohe. Treba dat presne podla navodu AMD najprv CPU zahaknut packu, potom pastu, nakoniec chladic? Co sa moze stat ak to do socketu so zahaknutou packou dam cele t.j. cpu+chlad a zaistim chladic

Eeste tolko ze som bol maximalne setrny pri vytahovani chladica... asi aj pasty su rozne :-( Drzi to tam ako prilepene

Dakujem za odpovede.
zao
Level 6.5
Level 6.5
Kontaktovat uživatele:

Re: vymena prilepeneho cpu

Příspěvek od zao »

procesor odlopnout a starou pastu smít(ne pod vodou :-D), pášku na sc zvednou procesor usadit, páčku zaklapnout, nanést pastu, nasadit chladič
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
xalfons2
Level 3
Level 3

Příspěvek od xalfons2 »

Myslím, že kdyby to šlo tak snadno, tak by sem vůbec nepsal. Mám podezření, že to půjde jedině hrubou silou.
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
Marfy
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marfy »

Můžeš to nasadit i jako celek s chladičem.Na funkci to nemá vliv.Pokud se to předtím nepřehřívalo,tak to bude normálně fungovat stejně.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
zao
Level 6.5
Level 6.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zao »

já bych to radši odlepil a vyměnil protože on to rval ze sc hrubou silou, protože měl zacvaklou nožičku, takže se chladič mohl trochu odloupnout a tím tam vznikla "mikromezera" a přenos už nebude takovej jakej by měl být
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Ram výměna
    od viktorsavo » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2 Odpovědi
    9532 Zobrazení
    Poslední příspěvek od viktorsavo
  • Výměna grafické karty
    od Rabo74 » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC