Modrá smrt S hláškou že mám chybnej BIOS
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Modrá smrt S hláškou že mám chybnej BIOS
Jestliže je spuštěno VRB, nebo běží aktualizace, tak to je normální. Jen nerozumím těm "čárkám". Jestli umíš sejmout obr. tak to sem vlož. Jinak běž do dočisti od breberek.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No.. dá se to přirovnat ktomu když se přehřeje grafika... Naskočej všude barevný kostičky a sekne se to ... Jenže tady u toho místo barevných kostiček jsou čárky a nic nejde přečíst.. .Bohužel stává se to zřídka
a myslim že když mi to hází u uvédní obrazovky jakou mám desku tak to asi snímnout nepůjde
vždycky když to dělá tak to radši restartnu a je to okey... inak už jsem Tam opět napsal :-) tak doufám že se mě tam ujmou :-)

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Než naběhne Windows běží ovladač VGA, ale i tak to může signalizovat problémy s Gk. Zkus si půjčit jinou, zda bude stejný problém. Když tak se připomeň zdvořile SZ, tomu kdo to již s tebou řešil. Ať se daří.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Dělalo mi to i s ATI RADEON 2600 ... ale uní se mi vypl chladič a strašně se přehřejvala.. Ale tato tu mám od vánoc takže je fungl nová .. A co se týče teploty uní tak je to taky vpohodě při zatížení max 65 stupňů..Takže nevím čím to může bejt
.Ale dle mě to už nepůjde nějak napravit
Jeidný řešení co vtom vidim je asi přeflashovat BIOS a když ani potom to nepojede tak Koupit novou MB a procesor .Ale zase byl bych moc rád kdyby se to vyřešilo :-) tak já jdu na věc a díky :-)

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Z jakého důvodu chceš aktualizovat BIOS? Je vůbec dostupný novější pro ZD, kterou máš?
Já mám 0201 a na stránkách výrobce je 0902 viz.http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=IQoVElAYUAC4aAz3
No abych řekl pravdu tak to co se děje s mým Pc je fakt nevysvětlitelný :-) mám kámoše kterej se tak nějak vyzná dobře v Pc a když neví něco on tak to vim já a naopak.. Jenže u mého PC jsme se nemohli shodnout co by to mohlo bejt..spíše nevíme..Jen padla taková možno s BIOSem ... tak se jen ptám jestli je to možný že se mi nějak zpolovičky dejme tomu porouchal... Ještě bych chtěl dodat že když přidám k 512mb ram Kingstom 1 gb ram Zeppelin tak je počítač mnohem víc zatíženej než by obvykle.. tím chci říct že je to o 1/3 horší než to je
No abych řekl pravdu tak to co se děje s mým Pc je fakt nevysvětlitelný :-) mám kámoše kterej se tak nějak vyzná dobře v Pc a když neví něco on tak to vim já a naopak.. Jenže u mého PC jsme se nemohli shodnout co by to mohlo bejt..spíše nevíme..Jen padla taková možno s BIOSem ... tak se jen ptám jestli je to možný že se mi nějak zpolovičky dejme tomu porouchal... Ještě bych chtěl dodat že když přidám k 512mb ram Kingstom 1 gb ram Zeppelin tak je počítač mnohem víc zatíženej než by obvykle.. tím chci říct že je to o 1/3 horší než to je

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je to opravdu pro tu desku co máš. Stále nerozumím co máš za problém s PC. Stále píšeš více zatížený. Nejpr si zajisti, že máš PC be virů a jiné havěti. Ta dokáže PC i docela zatěžovat. Jinak zkus problém srozumitelně vysvětlit na konkrétním případu.
dobrá :-) nejdříve udělám tu zkoušku ohledně virů a když budu čistý (což si myslím že jsem) tak sem napíšu nějakej případ :-)
Tak jsem tady :-)... Žádnou havěť v pc nemám :-)... a teď otom zatížení.. Chci říct že kámoš má uplně stejnou základovou desku i se stejným procesorem..Jemu počítač jede uplně pvohodě a nanic si neztěžuje při jakýkoliv aplikaci či hry mu to zažádnou cenu zatížení CPU nevyšplá za 70% .. Já když si otevřu ctrl+alt+del hodím tam Výkon a začnu stím oknem házet tak mi začně komp dělat divný zvuky a na ttom sloupci to vyplhá na 75-95% tudíž chci naznačit že je to pěkná pytlovina když nic nemám zaplého a mácvám jen s oknem .Vim že tímhle co píšu to asi moc enznázornim ale jen chci naznačit že fakt nemám počítač v pořádku
a to šel Kdysi uplně vpohodě takže se stim muselo něco stát .Za sebe menší radu budu rád :-)

Myslim ze tomu rozumim. Mas pustene PC, prihlaseneho uzivatele, a i kdyz nemas zadne okno pustene tak zatizeni CPU je vysoke.
CPU zatezuji vsechny procesy, a nektere procesy nemaji viditelne okno. Kdyz si ve spravci uloh (to je to okno ktere pustis po ctr alt delete) das kartu procesy, mel bys videt procesy a vpravo od nich % zatizeni. Ty procenta muzou kolisat, ale obecne receno pokud nektery proces bere vic jak 40-50%, je to ten ktery zpusobuje zatizeni. Nutno dodat ze muze byt potreba zaskrknout "zobrazit procesy vsech uzivatelu" aby jsi videl i systemove procesy.
CPU zatezuji vsechny procesy, a nektere procesy nemaji viditelne okno. Kdyz si ve spravci uloh (to je to okno ktere pustis po ctr alt delete) das kartu procesy, mel bys videt procesy a vpravo od nich % zatizeni. Ty procenta muzou kolisat, ale obecne receno pokud nektery proces bere vic jak 40-50%, je to ten ktery zpusobuje zatizeni. Nutno dodat ze muze byt potreba zaskrknout "zobrazit procesy vsech uzivatelu" aby jsi videl i systemove procesy.
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
no..nevim jak to vysvětlit
Prostě ten počítaač je divnej.. Kdybysjte to viděly na vlastní oči tak se taky divíte ale teď to popíšu. Otevřu firefox nechám načtenej sestam otevřu si ctrl+alt+del hodím si tam Procesy začnu přesouvat to okno procesy.Vtu ránu se mi to okno jakoby cačne tahat a naskočí že zatížení CPU žere firefox.Takhle je to u všeho ostatního co otevřu a hýbu stim.Takže bych potřeboval poradit včem je chyba
a Neřikejte mi že mi procesor neutáhne zaplej firefox a přesouvání okna bez toho aniž by měl zatížení 70%+ .Hold asi melu kraviny ale snažim se to nějak vysvětlit a věřte mi,že ten počítač fakt normálně nejde.Nemůžu chápat jak může bejt tak zatíženej ,protože v procesech se to vždycky nahrne to co mám momentálně spuštěný.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4211
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
27 říj 2024 10:25
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2221
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 21:29
-
-
- 11
- 1496
-
od Stenatko