Po aktualizacích vyskakuje hláška, že je aktualizace provedena, ale že musím restartovat počítač.
Ta hláška má samozřejmě význam – pokud někdo nevypíná stroj vůbec, měl by restartovat.
Na stranu druhou – jestliže mám rozdělanou práci, rád bych ji dokončil; v takový okamžik mi neustálé připomínání leze na nervy.
A což teprve, když nedělám žádnou důležitou práci, ale mám rozehranou hru, nejlépe ve fulscreenu, a tu vyskočí debilák obtěžovatel a mě málem klepne pepka.
Našel jsem sice dva články, radící zhruba totéž, ale v obou případech sice žlutý štít ze systraye zmizí, ale po pár minutách se znovu objeví, opruzuje a nedá se zrušit.
Měl byste někdo nějaký funkční nápad, jak tuto otravnou hlášku poslat do háje zeleného?
Jak zrušit vynucování restartu po aktualizacích?
Jak zrušit vynucování restartu po aktualizacích?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak zrušit vynucování restartu po aktualizacích?
Já používám jednoduchý recept. Nemám zapnutou automatickou aktualizaci, ale provádím ji manuálně, když chci já.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Taky jsem zkoušel nějaké postupy, ale žádný nezabral. Zatím si vždy pouštím popis aktualizací a dávám pozor, jestli se píše o restartu. Když ano, tak si vždy rozmyslím, jestli budu ochotný restartovat. Určitě bude nějaká hodnota v registrech, která to zamezí, ale která ... ?
Ještě by mohlo být „řešení“ počkat na otravné okýnko a odtáhnout ho někam hodně daleko a téměř mimo obrazovku.
Ale to je jen způsob, jak problém obejít, což jsou konec konců ruční instalace taktéž.
Pokud by někdo věděl, co kam v registrech napsat, bylo by to fajn.
Ale to je jen způsob, jak problém obejít, což jsou konec konců ruční instalace taktéž.
Pokud by někdo věděl, co kam v registrech napsat, bylo by to fajn.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Je tu ještě jedna možnost, ale možná to nebude to, co hledáš
Buzof 1.7-běžící v System Tray, která dokáže automaticky a hlavně velmi rychle odkliknout různá chybová a varovná hlášení systému a ostatních aplikací.exe
Program umožňuje automatické reagování na okna s různými upozorněními, které se opakovaně zobrazují na vaší obrazovce, jejich zavírání nebo minimalizaci. Stačí přetáhnout ikonu z okna Buzof na příslušné tlačítko nebo stisknout horkou klávesu.
http://www.dobreprogramy.cz/buzof

Buzof 1.7-běžící v System Tray, která dokáže automaticky a hlavně velmi rychle odkliknout různá chybová a varovná hlášení systému a ostatních aplikací.exe
Program umožňuje automatické reagování na okna s různými upozorněními, které se opakovaně zobrazují na vaší obrazovce, jejich zavírání nebo minimalizaci. Stačí přetáhnout ikonu z okna Buzof na příslušné tlačítko nebo stisknout horkou klávesu.
http://www.dobreprogramy.cz/buzof

- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kdybych si to přečetl dříve (odinstaloval jsem program, který chtěl restart). Klíč registru by měl být v HKLM\System\CurrentControlSet\Services pro jeho nalezení je potřeba do hledání v registru zadat název souboru, který má PC restartovat.
Při aktualizaci by to měl být soubor v C:\Windows\...*.tmp (příklad: C:\Windows\ir-380.tmp), při odinstalaci programu je tento soubor v %USERPROFILE%LocalSettings\Temp.
Tyto soubory jsou většinou zamčené, nezkoušel jsem jejich MULTI_SZ hodnotu vymazat. Vždy je v tabulce popsaná cesta k sessmgr.exe.
Nějak takhle to vypadá, v tabulce je název souboru.
Při aktualizaci by to měl být soubor v C:\Windows\...*.tmp (příklad: C:\Windows\ir-380.tmp), při odinstalaci programu je tento soubor v %USERPROFILE%LocalSettings\Temp.
Tyto soubory jsou většinou zamčené, nezkoušel jsem jejich MULTI_SZ hodnotu vymazat. Vždy je v tabulce popsaná cesta k sessmgr.exe.
Nějak takhle to vypadá, v tabulce je název souboru.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7707
-
od StOrKcZ