WINDOWS7-XP mód+Virtual PC Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
WINDOWS7-XP mód+Virtual PC
dobrý večer, mám dotaz: Mám Windows 7 Pro. Nejel mi účetní program tak jak měl, tak jsem předpokládal, že by se měly problémy vyřešit naistalováním XP módu. Stáhl jsem vše, nainstaloval a nejelo to. Zdálo se mi divné, že u nového notebooku (Dell studio 1555) to nejde zprovoznit, nechal jsem to otestovat prográmkem k tomu určenému a opravdu, nejede to
. Po instalaci XP modu+Virtual PC se viditelně zpomalil chod noťasu. Rozhodl jsem se tyto obě aplikace odinstalovat, něco se mi povedlo, ale nevím, jak mám zkontrolovat, jestli je to opravdu všechno pryč, nebo ne. Může mi někdo pomoci? Díky.

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WINDOWS7-XP mód+Virtual PC
XP mód ve Win 7 je až ve verzi profesionál.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
díky za reakci, omlouvám se-asi jsem to nenapsal dost výrazně-ale MÁM verzi Professional 

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A ještě musi XP-mod podporovat i procesor.Levnější modely procesorů,například i Pentium DualCore technologii VT nepodporují.Seznam podporovaných CPU najdeš třeba ZDE .
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Pohlaví:
Marfy: Některé modely Pentium DualCore VT podporují. Například E6500, E6300 nebo nový 32nm G6950.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Měl jsem na mysli levnější modely Pentium DualCore řady E5000 a E2000.To samé platí i pro DualCore Celeron.Taky na něm nerozjedu XP mod ve Windows 7. 

Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Díky za info, test mi ukázal, že na mém noťasu to nepojede. Moje blbost byla, že jsem to nejdříve nainstaloval a až potom zjistil, že to nepojede. Teď však řeším, JAK to odinstalovat, abych měl opravdu všechno pryč... To, že dnes nevidím v seznamu programů XP mód a Virtual PC, ještě neznamená, že to je opravdu pryč ze systému... Takže-základní otázka zní: JAK zjistit, jestli je to pryč ze systému a následná-pokud to "nevidím", jak to v případě potřeby odstraním?
Neni to mezi nainstalovanymi aktualizacemi?:-)
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ano, u naistalovaných aplikací bych to MĚL poznat, ale byla tam jenom jedna aktualizace-teď už nevím co to bylo, tak jsem to odinstaloval. Mezi akutalizacemi už teď není nic, co by vypadalo jako XP MOD ani Virtual PC. Mezi nainstalovanými programy se mi dříve zobrazovalo XP mod a Virtual PC, po odinstalaci té jedné součásti už není ani jedno. Znepokojuje mne, že jsem nainstaloval 2 součásti a odstranil jenom jednu a tedy nevím, kam se ta druhá poděla, eventuelně, jestli tam náhodou není pořád...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud odstraníš virtual PC tak se ti automaticky odstarní i XP mode, protože to je podsystém Virtual PC
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WINDOWS7-XP mód+Virtual PC Vyřešeno
díky, trochu mne to uklidnilo... 

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”