Ahoj,
při spuštěném počítači a vypnutém jakémkoliv internet. prohlížeči se při zmáčknutí "3" na num. klávesnici spustí internetový prohlížeč a naběhne stránka "Windows Marketplace". Nevíte, jak se toho zbavit? Ani nevím, jak jsme toho docílili nebo od kdy se to začlo objevovat.
?mohlo by to být nově nainstalovanou webkamerou, se kterou by se tam nainstalovalo něco takového?
Dík za radu, je to dost otravný
Martin
Aktivovala se mi klávesová zkratka, o kterou nestojím.*
Aktivovala se mi klávesová zkratka, o kterou nestojím.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 22 led 2010 21:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Nadpis „klávesová zkratka“ svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Klávesová zkratka co? Je moc krátká? Křičí na tebe? Chceš ji vytvořit a nevíš jak? Šla na pivo? …
Důvod: Nadpis „klávesová zkratka“ svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Klávesová zkratka co? Je moc krátká? Křičí na tebe? Chceš ji vytvořit a nevíš jak? Šla na pivo? …
Re: Aktivovala se mi klávesová zkratka, o kterou nestojím.*
Pokud máš programovatelnou klávesnici, u které lze přiřadit jednotlivým klávesám spuštění libovolného programu, tak hledej v ovládacích panelech ikonu klávesnice a tam si to zruš. Pokud máš klasickou klávesnici, tak mě napadají tři možnosti (dle tvého popisu situace):
1. Podívej se do možností nastavení toho programu pro web kameru, zda tam tato možnost není
2. Možnost virového napadení
3. Problém s ovladačem klávesnice
1. Podívej se do možností nastavení toho programu pro web kameru, zda tam tato možnost není
2. Možnost virového napadení
3. Problém s ovladačem klávesnice
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Dík za radu, ale teď jsem to znovu prošel a nic jsem nobjevil.
Klávesnice je standard jednoduchá varianta bez možnosti programování, ovladač hlásí , že je ok a v nastavení kamery jsem nic nenašel.
Klávesnice je standard jednoduchá varianta bez možnosti programování, ovladač hlásí , že je ok a v nastavení kamery jsem nic nenašel.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus na ikonu klepnout pravým tlačítkem myši - Vlastnosti - a dopátrat se kde sídlí. Někdy, je-li to program, je tam uvedena i klávesová zkratka.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 9874
-
od jkmaxfli
Zobrazit poslední příspěvek
31 bře 2025 19:19
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”