Mám pocit že se mi přehřejvá grafická karta. Ale vcelku zajímavě. Mám grafickou kartu Nvidia GeForce 7900GS. Když nemám spuštěnou žádnou hru tak teplota GPU je 57°C což snad neni problém. Když spustim hru Zaklínač tak je teplota 92°C ale moc problémi se hrou nejsou jen minimálně se seká. Když spustim hru Assasins Creed tak je toplota stejná ale ve hře je mnoho grafických chyb. Ale když spustim Heroes of Might and Magic V tak se mi hra po dvou minutách úplně sekne a musim resetovat PC a když se těsně předtim než se to stane podívám na teplotu GPU tak teplota je 98°C. Už sem i pročistil celí pc od prachu a furt stejný. Ale to nejdivnější je že všechny hry mi do dneška normálně při stejný konfiguraci fungovali. Co stim?
Jéé no jo DirectX sem aktualizoval když sem instaloval CoD MW2, bylo to nějak těsně předtim než začly tydle problémi. Tak co stim?? Jo 57°C je v klidu ale pak když hraju tak mám i 100°C.
Jak sem už psal: Zlepši průtok vzduchu v bedně... Zakualizování DirectX způsobilo že je GK více zatěžována, systém z ní "vytáhne" větší výkon, ale na úkor většího zatížení. Takže chladit, chladit, chladit...
Šlo by odinstalovat DirectX a nainstalovat starší, ale to pak nemusí "rozdýchat" hry které vyžadují novější verzi... IMHO je rozumnější začít chladit a hlavně vyčistiti PC od prachu...
Řeším problém s přehříváním pc, zjistil jsem zanesené lopatky u větráku a u cpu otočený jeden větrák tudíž šly proti sobě větry, to teď prave řeším a myslim, že by to mohlo trochu pomoct, ale mám ještě druhý problém. Zjistil jsem, že...
Poslední příspěvek
Ja se Vám moc omlouvám, našel jsem chybu montáže, na procesoru byl jeden ze dvou větráků proti airflow. To jsem nemontoval já.. Po otočení větráku+doladeni pwm vše ok.
Ahoj Mám asi měsíc starou GK. AMD RX7600 8GB. Hraju hru Satisfactory u jiných her nevím, ale po delší době se mě vypne PC. Case je dost horká při hraní. Může to být tím, že je case horká a tím pádem se PC vypne? Protože GK má při delším hraní 85...
Poslední příspěvek
Jak sem psal, u téměř stejnýho TDP co má autor, děrovaný zálepky vs plný, neudělali žádnou změnu teplot.