Nesprávné ukazování velikosti RAM
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
- Flame
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Nesprávné ukazování velikosti RAM
Dobrý den, mám takový menší problém, když jsem dostal k Vánocům nové PC měl jsem v něm oper. pam. značky Patriot 2GB (1x 2GB), časem jsem si dokoupil další do druhého slotu značky Kingmax 2GB, to děla 4GB, mám Win Xp, což může být max. těch 4GB, a v CCleaneru a informacich o PC mi to ukazuje jen 3GB, bratr ma 4GB a ukazuje mu to 3,5GB ale ma zase stejne RAM, myslite ze to bude nekompatibilitou?....vim, ze tech pul giga nic ve vykonu neznamena...je to jen ze zvedavosti

CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
Re: Nesprávné ukazování velikosti RAM
Hodnota je správně – 32bitový operační systém sice dovoluje max. 4 GB RAM, ale část paměti si obsadí hardware a tato paměť pak není přístupná.
http://myego.cz/item/pamet-ve-windows-x ... us-64-bitu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://myego.cz/item/pamet-ve-windows-x ... us-64-bitu" onclick="window.open(this.href);return false;
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

- Flame
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nesprávné ukazování velikosti RAM
jo tááák, tak to mě netrklo, díky :)
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 4794 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od atari