Zdravím,
Před 2 měsíci jsem si koupil PC. Od stisknutí tlačítka na plochu jsem to měl za 25s. Ale teď nevím čím to je to kolo 55s.
Nevíte jak je to možný ? Možná je to RAMdiskem, který se vytváří při startu systému a z IMG souboru se vytváří jeho obash.
Mám WINDOWS 7 64-bit. Systém čistím každý den Ccleanerem.
Nejdelší Proces je kdy tam svítí Startuji windows a načítá se to logo WIN. Pak tam jen problikne Vítejte a okamžitě jsem na ploše, žádný hodiny nesvítí a můžu hned ject.
Rychlost spouštení PC Vyřešeno
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Rychlost spouštení PC
Windows 7 startuje občas celkem dlouho-nestahovaly se ti aktualizace? Čistíš si registry? Nemáš v PC bordel?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jak velký je ten ramdisk?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
a je zaplněný? Protože pak si musíš uvědomit že krom systému to musí na ram nahrát program na vytvoření RAMdisku, potom se musí spustit a ještě dohrát obsah toho disku. Takže to může být ono
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Pohlaví:
Zaplněno je přes 200 MB a zbytek se používá jako cache pro IE atd.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Rychlost spouštení PC Vyřešeno
Nevím no, já bych viděl příčinu v tomto
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4758
-
od NIESRA
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4752
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
26 lis 2024 12:48
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”