Zdravim vsechny.
Resim jeden problem a nevim jak na nej a tak jsem si rikal, ze by jste mi tu mohli pomoct. Mam USB 8Gb a potrebuji ho udelat BOOTovaci, ale tak abych na nem mel 4 instalacky ruznych OS (win XP Home, Win XP Pro, Visty, Win 7) a pri naBOOTovani z toho USB aby mi to nabidlo moznost vyberu jakou instalaci verze OS chci spustit a aby se to instalovalo.
Dat na to jeden OS neni problem, ale jak to udelat tak aby jsem jich tam mohl met vice a jen si vybral jaka instalace se spusti.
Doufam, ze jsem to napsal nejak srozumitelne.
Dekuji predem za pomoc protoze na Google jsem nic nenasel vsude je to jenom na jeden OS.
David
USB BOOT
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: USB BOOT
není lehčí to nainstalovat na hadr a pak si ho dát do ext. rámečku?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A to vše máš zakoupené originály?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ano vsechny mam legalne jelikoz to potrebuji do firmy a pro instalaci notasu a stolnich PC pro nas a klienty, kteri maji zakoupeny OS.
Problem je jiz vyresen a to dle navodu na nasledujici adrese
http://www.pendrivelinux.com/boot-multi ... iboot-usb/
Samozrejme ze tamje to na OS linux ale upravou boot menu a pridanim potrebnych ISO to funguje presne tak jak jsem potreboval kazdopadne moc vsem dekuji za pomoc
Problem je jiz vyresen a to dle navodu na nasledujici adrese
http://www.pendrivelinux.com/boot-multi ... iboot-usb/
Samozrejme ze tamje to na OS linux ale upravou boot menu a pridanim potrebnych ISO to funguje presne tak jak jsem potreboval kazdopadne moc vsem dekuji za pomoc
Pro Boha, snad si nemyslíš,že Ti USB nahradí pevný disk.Je to jenom USB a nemůžeš to po něm chtít.Nenahrazuje to system na HD.
Vlasta
Vlasta
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nepotrebuji nahradit OS ale asi jsi to spatne pochopil slo mi o to abych nemusel tadat nekolik instalacnich CD ale takto to mam na jednom USB a spustim si instalaci toho OS co chci. jde mi o instalace a ne o rozjeti OS z flash
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1736
-
od Luk4579
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 22:39
-
- 5
- 7734
-
od Stenatko
03 dub 2025 21:42
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4527
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”