Při startu koukám na logo WinXP 20 minut a víc
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Při startu koukám na logo WinXP 20 minut a víc
Zkontroloval bych stav HDD.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Tak jsem zkontroloval disk pomocí pár prográmků:
Drive Health: Bez problémů
HDD Health: stav disku "Good", přestože "health" bylo na 77%. Nevim, kde jsem ztratil za rok těch 23%, pokud to má nějakou váhu ale co.
Vlastnosti->Nástroje-> Kontrola chyb: kotnrolu to dokončilo, nenapsalo o žádných chybách, tudíž asi dobré.
Nyní defragmentuji, ale to jen proto, že jsem to už dlouho neudělal, podle výsledků by měl být HDD v pořádku.
Drive Health: Bez problémů
HDD Health: stav disku "Good", přestože "health" bylo na 77%. Nevim, kde jsem ztratil za rok těch 23%, pokud to má nějakou váhu ale co.
Vlastnosti->Nástroje-> Kontrola chyb: kotnrolu to dokončilo, nenapsalo o žádných chybách, tudíž asi dobré.
Nyní defragmentuji, ale to jen proto, že jsem to už dlouho neudělal, podle výsledků by měl být HDD v pořádku.
Zdravim,
snad to není moc spam, ale téma už není vidět ani na stránce software < windows tak sem něco napíšu. :)
Problém stále trvá, sice už se mi nestalo, že bych čekal 40 minut, ale takových 10-15 je to spolehlivě.. nevím, jeslti na to měl vliv nalezení pár trojanů a jejich odstranění nebo defragmentace nebo něco..
snad to není moc spam, ale téma už není vidět ani na stránce software < windows tak sem něco napíšu. :)
Problém stále trvá, sice už se mi nestalo, že bych čekal 40 minut, ale takových 10-15 je to spolehlivě.. nevím, jeslti na to měl vliv nalezení pár trojanů a jejich odstranění nebo defragmentace nebo něco..
uz probehla kontrola HJT? videl bych problem ve virech .... pokud si jich par odstranil a stav se zlepsil zřejmě jich tam eště pár je
Ano, nyní s mi s ním pomáhá "autoprd" v tématu "extrémně pomalý start - kontrola logu".
----
Doufám, že pozdější založení druhého tématu s totožným problémem v HjT sekci není problém, na fóru jsem se dočetl, že lidé rozumějící těmto logům se v jiných subfórech moc nepohybují.
----
Doufám, že pozdější založení druhého tématu s totožným problémem v HjT sekci není problém, na fóru jsem se dočetl, že lidé rozumějící těmto logům se v jiných subfórech moc nepohybují.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7207
-
od Luk4579