Zdravím,
po dlouho době co jsem tu nebyl se mi stal další problém. Hral jsem cod 4 ,při hře se mi vše zaseklo a nešlo nic dělat. Proto jsem vypnul počítač na tvrdo(držením tlačitka) poté jsem ho opět pustil přihlásil se na účet a plocha jaksi nenajela. Žádné ikony ani programy ani lišta nenajela proto jsem prohlížeč a vše spustil přes správce úloh. Vůbec nevím čím by to mohlo být způsobeno ,možná ztráta dat při tom vypnutí opravdu nevím ale icq a vsecny jine programy zatim fungují. Mám WIN XP SP 3 ,intel dual 2.8Ghz ,3GB RAm ,512MB grafiku a 2 HDD dohromady davaji okolo 500GB.
Vyřešil jsem to tím že jsem spustil soubor explorer.exe , jenže se mi nechce spustit ani firewall a plocha taktéž nenajede po restartu nebo vypnutí a zapnutí.
Děkuji za obpověď
Žádná plocha po zapnutí Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Žádná plocha po zapnutí
Bod obnovy jsi zkoušel?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Ne už nevím jak se to dělalo :S
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Žádná plocha po zapnutí Vyřešeno
Je to v příslušenství -> systémové nástroje
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
po zapnutí pc mačkej F8, zapni nouzový režim, přihlaš se ke svému účtu a až na Tebe skočí obrazovka s nápisem ano, ne tak dej ne a vyber obnovu k nějakýmu datu kdy pc fungovalo
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
jj dik moc už to funguje :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Raspberry Pi 5 - raspios-bookworm - vzdalena plocha
od L.L » 19 srp 2024 14:44 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 8
- 4345