Zdar a sílu. Dotaz je asi jasný.
Speciální požadavky nemám. Nemusí mít DVI vstup, reproduktory, ani USB, HDMI, TV tuner.
Jen si nejsem jistý, zda rozlišení nemůže být ještě větší.
Naposledy upravil(a) krtenek dne 07 úno 2010 13:18, celkem upraveno 1 x.
Bez DVI bych určitě nekupoval, s VGA je obraz nekvalitní. Jakou máš cenovou hranici? standardem se stává full HD - 1920x1080, dále se na 24" používá 1920x1200 a dokonce jsem viděl něco jako 2048x1152 (nevim jesli to píšu přesně).
Edit - překlep
Pokud hraješ i hry,tak grafika je nepoužitelná i na rozlišení 800x600 u trochu novějších her.Takže kupovat monitor s velkým rozlišením a pak jet interpolovaně na nižšším je nesmysl.Kup si raději levnější 22"monitor a lepší grafiku.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Jednou za rok si zahraju UT 2004 na 1280x1024.
No ještě mám volnej slot PCI Express, takže to by byla možnost. Aktuálně mám 22", ale pomejšlel jsem na něco lepšího. Ovšem špatně jsem si našel propozice GK.
Zdravím. Jsem nějakou delší dobu v pracovní neschopnosti. Co čas dovolí tak hraju PC hry teď aktuálně STALKER 2, AC SHADOW apod. Uvažoval jsem, že bych s Full HD hraní přešel na rozlišení QHD. Otázkou je jestli můj aktuální hardware je dostatečný??...
Poslední příspěvek
Kvalitne 21:9 monitory su drahe oproti 16:9 27 QHD
Co sa tyka QHD - mam 9070 XT a sam mam problem rozbehnut vsetky hry s Ray Tracingom - je to nerealne ak chcem setrit spotrebu. Samozrejme, ze bez Ray Tracingu mi vsetko zvladne, ale mozno by som mal...
tak jsem si pořídil QHD monitor 165Hz (HP Omen 27q), obnovovací frekvenci 165Hz jsem si nastavil, ale rozlišení mám na výběr max. Full HD.
Zapojenej je do GK Radeon RX 6700 XT přes DisplayPort (kabel by měl podporovat 8K).
Dal jsem nový...
Poslední příspěvek
Tak už vim, kde je problém.
Už jsem všechno zkusil, tak mi to přišlo divný. Kouknul jsem na označení monitoru zespodu a je tam OMEN 27 FHD 165Hz, takže mi borci z Počítárny poslali FHD model.
Ahojte, chcel by som Vás poprosiť o zhodnotenie sestavy. V druhom vlákne som tu riešil bazarovú grafiku. Tu už mám GTX 1660 Super, ale celkem ju brzdí procesor (čo sa dalo čakať - i5 4590) tak uvažujem že by som obnovil aj zbytok. Tady sa mi ale do...
Poslední příspěvek
Hlavně vem i CoD: MW III - právě je na Steamu ve slevě. :D
Špatné recenze a informace o padání hry.
MW III hrajeme od prosince - zatím jsme nějaké padání nezaregistrovali.
Hra má jistě své mouchy, ale v rámci nabídky her umožňujících pořádat...
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.