nejde nahodit NB
nejde nahodit NB
Zkazil jsem něco při rozdělování diskového oddílu,a nyní mi NB nejde nastartovat.Píše :Vložte Recovery CD či jiné Recovery medium a rebootujte PC:, já ho samozřejmě nemám...mám tu jen USB vstup,neporadíte, jak mám postupovat? (že jsem ......,to už 3 hodiny vím...),díky.
Re: nejde nahodit NB
mám W.XP, NB MSI, takový malý rozměr. Data jemi jedno,jestli o ně přijdu,mám ho jako pracovní na cesty jen s kopiema,ale jak nyní postupovat-klidně bych ho i znovu zformátoval,ale nedá se na něm psát, neukáže mi ani připojený USB disk
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkoušel jsi se dostat do nouzového režimu, nebo do Biosu? Jestliže se nedostaneš ani tam, máš asi smůlu. Pak jedině nějakou live distribuce linuxu na klíčence, pokud, ale bez nastavení v Biosu vůbec naběhne. Pak jedině vyjmout disk a v jiném notebooku s CD/DVD mechanikou odstranit oddíl/y, vytvořit nové a naformátovat. Případně to svěřit servisu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
do BIOSu se dostanu,ale ať nastavuji,co chci,vždy to na USB nereaguje,asi musí být jako virtuální mechanika,nejenom překopírovaná instalačka.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Musí to být bootovatelné. Na netu je návod, ale nepamatuji si již adresu. Již jsem to našel - http://www.google.cz/#hl=cs&source=hp&q ... b1a5097371
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
tak dnes večer vyřešeno- děkuji všem,přes USB bootovatelné jsem nahodil Windousy(den v háji...),díky.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”