Tak to máš windowsáckej... chyba bude nejspíš jinde.... zkoušel si vytvořit zástupce té hry manuálně?
Zůstane tam?
Windows 7 nevytvari zastupce na plose
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 7 nevytvari zastupce na plose
jj manualne to jde ... a zustane tam ...
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Osobně bych se tím zatím nezabýval... pokud se problém nebude opakovat...
Třeba zrovna instrukce v těch hrách pro vytvoření zástupců odkazovali na špatný umístění a třeba je máš úplně jinde nebo vůbec, ale to je jen laický názor...
Třeba zrovna instrukce v těch hrách pro vytvoření zástupců odkazovali na špatný umístění a třeba je máš úplně jinde nebo vůbec, ale to je jen laický názor...
Možná zbytečná rada, aleeeee...aktualizoval jsi plochu ? F5 či myší pravým na plochu a Aktualizovat. Občas mi to na XP taky neukazovalo 

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
plochu jsem aktualizoval a nic ... no necham to byt a uvidime ... 

myslim ze u nejakych her to bude delat a u nejakych zase ne ... asi tak no ... 

Tak když to jde manuálně, tak bych to neřešil ... třeba časem přijdeš, kde je zádrhel.
sry OT
neni PC-Help sponzorovanej mrkvosoftem? ten flame co se tu rozjel kvuli akademický licenci .... no to sem čuměl
jo jasně nepodporujme warezz ale proč to takhle přehánět, řekl že má OS legálně, nwm proč ste to pak tak rozmazávaly.
k problému:
to co tu popisuješ mi dělá W7 taky, nvm proč nikdy sem to neřešil, ale napadá mě jedna možnost (možná blbost) možná to toho zástupce umístí na plochu jinýho uživatele. koukni se třeba na plochu admina jestli tam neni nějaká z hledanejch ikon.
neni PC-Help sponzorovanej mrkvosoftem? ten flame co se tu rozjel kvuli akademický licenci .... no to sem čuměl
jo jasně nepodporujme warezz ale proč to takhle přehánět, řekl že má OS legálně, nwm proč ste to pak tak rozmazávaly.
k problému:
to co tu popisuješ mi dělá W7 taky, nvm proč nikdy sem to neřešil, ale napadá mě jedna možnost (možná blbost) možná to toho zástupce umístí na plochu jinýho uživatele. koukni se třeba na plochu admina jestli tam neni nějaká z hledanejch ikon.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Promazal jsem flame ohledně legálnosti systému.
[OT]
Přátelé, jsem rád, že zde funguje určitá samoantiwarez funkce, ale nic by se nemělo přehánět. Mnozí z vás dobu bolševizmu nezažili, nicméně se docela slušně dokážete vžít do rolí totalitních policistů. Podezřívavých, nemilosrdných, trestajících...
[/FG]
[OT]
Přátelé, jsem rád, že zde funguje určitá samoantiwarez funkce, ale nic by se nemělo přehánět. Mnozí z vás dobu bolševizmu nezažili, nicméně se docela slušně dokážete vžít do rolí totalitních policistů. Podezřívavých, nemilosrdných, trestajících...

[/FG]
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Totalitu určitě ještě zažijem, vše tomu nasvědčuje: kamery všude možně, nyní i v autobusech, špehování lidí komu volají a jak dlouho, koho prozvání, komu posílají SMS a MMS, e-maily, snaha o skenování donaha škodlivými skenery, předávání dat bankovních operací celé EU do USA, ... nastupuje to pozvolna a když jsem si nedávno zde: http://www.sanep.cz/ - zadal soukromý uživatelský průzkum, tak většina lidí se nechá bez námitek zbavovat svých práv:
Porušování vašeho ústavního práva na soukromí.
Vadí vám špehování městskými kamerami?
ANO ----- 23.3%
NE ------- 72.9%
NEVÍM ----- 3.8%
Celkem hlasovalo: 5657
Porušování vašeho ústavního práva na soukromí.
Vadí vám špehování městskými kamerami?
ANO ----- 23.3%
NE ------- 72.9%
NEVÍM ----- 3.8%
Celkem hlasovalo: 5657
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2