Výběr monitoru

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Zamčeno
cranberiss
Level 2
Level 2

Výběr monitoru

Příspěvek od cranberiss »

Dobrý večer, mám takový dotaz, chystám si koupit nový monitor, už jsem si jeden našel a chtěl bych jen nějaké vlastní zkušenosti co se týče značek, jaká je dle Vás dobrá značka? Momentálně mám acer a bez závady v běhu skoro 3 roky, jsem spokojený, ale teď bych šáhl po LG a to tomhle:

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X000000OO1" onclick="window.open(this.href);return false;
je tam celkem krátka odezva a i pěkné další parametry a dobrá cena nemyslíte? na to že to je 23´

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X000000TON" onclick="window.open(this.href);return false;
potom tenhle philips taky nevypadá špatně, ale nějak se mi nelíbí značka:X asi bych do toho nešel, ikdyž může být suprový

no max. do toho ivnestuju tak 4 000,- ale šel bych do toho LG, myslíte si, že je to dobrá volba? popř. jakej monitor byste si koupili Vy?
Marfy
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr monitoru

Příspěvek od Marfy »

LG je dobrá značka a jejich LCD monitory jsou výborné.Ten bych bral.Sám mám LG už dva roky a jsem maximálně spokojen.I když s druhým Acerem,který mám tak rok taky. :D
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
cranberiss
Level 2
Level 2

Tak já ho asi vezmu už dneska, hodím ho do košíku a pošlu objednávku, ještě jsem chvíli pátral po nějakých jiných monitorech, ale tenhle vyhrál, ta odezva je superní i ta funkce f-Engine a full HD :)
zdenakrapek
Level 3
Level 3

Příspěvek od zdenakrapek »

to LG ma kamos a prej je s nim nadmiru spokojen tak sel ych do toho asi taky:-)
cranberiss
Level 2
Level 2

Tak monitor doma, zaktualizoval jsem radši předtím ještě grafárnu na poslední možnou verzi a jsem nadmíru spokojen, doporučuji, dle mě dobrá cena k poměru výkonu, vše krásné i barvy, jen si teď musím více zvykat s předešlé 19" na 23" :) ale kdo chce kupovat nový monitor a nechce moc vyhazovat, tak tohleto je dle mého super volba no nic už mizím, dík za rady. :bomb:
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • výběr monitoru
    34 Odpovědi
    23370 Zobrazení
    Poslední příspěvek od teichmann.ondrej
  • Výběr Monitoru 1440p
    od Amrik » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3 Odpovědi