Ahoj , ještě donedávna jsem si nevěděl rady s BSOD ..ale dnes jsem zjistil příčinu. Mám špatně nainstalovaný ovladač pro moji zvukovou kartu Realtek. Chtěl bych se zeptat nevíte kde bych mohl stáhnout korektní ovladač pro tuhle zvukovou kartu? Vyzkoušel jsem už všechny ovladače na stahuj.cz a ani jeden mi nesel Děkuji za odpověd.
Zvukova karta : Realtek ALC 862 @ VIA VT8237A High Definition Audio Controller Operační systém : Windows XP Professional 32bit
Naposledy upravil(a) martin.efres dne 13 úno 2010 14:26, celkem upraveno 1 x.
TO Ldiablo : mužeš mi dát přímy odkaz na ten ovladač ? Já jsem tam hledal ..a našel jen ovladač pro Realtek ALC861!!! a ješte k t omu při stahování mi to stahlo PDF soubor s nakym textem a ne ovladac!
Při instalaci ovladače na zvukovou kartu mi to napíše "We canť find HD Audio device" Tzn ,že musím mít i repraky podporující HD Audio ? Já vůbec newim co teď s tím.
úplně mi odešla GK Asus strix 6500xt. Moje sestava je I5 6500 3,2GHz, základní deska gigabyte Z170 s 1151 socketem a zdroj je Seasonic focus gold + 650.Paměti bych měl mít 16 Gb(2x8) ale rychlost nebo typ nějak neumím dohledat.
Víceméně jsem na tom...
Poslední příspěvek
Ake modely by boli lepsie? Pytam sa lebo kupujem GPU aj ja. Na trhu ich je od sapphire, gigabyte 3x fan alebo XFX, ASUS TUF apod.
Dobrý den, dneska jsem jsi koupil bezdrátový ovladač od Xboxu, a nejde mi na stolním PC připojit bezdrátově přes Bluetooth, Pořád mi to píše "Zkuste svoje zařízení spojit znovu." Tak jsem to zkoušel asi 5x a nic, Připojil jsem ten daný...
Poslední příspěvek
Už jsem to vyřešil, koupil jsem jsi z Alzy bluetooth příjmač a mám to vyřešeno, funguje to.