Předem děkuji alespon za přečtení. Mám problém s win 7 64 bitovou verzí. Včera jsem poprvé spustil notebook a vyjelo mi mimo jisté okno s vytvořením čtyř dvd pro jisté obnovení. Nechal jsem vytvořil čtyři dvd jak psal systém. Ovšem po restartu mě vyskočila znovu výzva na to samé, vytvoření dvd pro obnovu systému. No tak jsem to spustil, nějak to nabíhalo ovšem dvd jsem vkládat nemusel. Po doběhnutí programu jsem kouknul na plochu a chybělo tam několik stáhnutých programů (pozadí na ploše, google chrome, arora, winrar....). Načež jsem si vzpomněl na nepochopenou část z manuálu (přesně opsané):DŮLEŽITÉ! Před obnovením systému notebooku odinstalujte volitelný pevný sekundární disk. Podle Microsoftu mžete ztratit data v nastavení OS Windows Vista na nesprávném pevném disku nebo v případě zformátování nesprávného oddílu disku. Další podrobnosti na http://support.microsoft.com/kb/937251/en-us.
Osobně jsem žádný disk neodinstalovával což zřejmě souvisí s mizením dat, také je zajímavé že mám rozdělené jednotky pevných disků na dvě části-OS (C:) a DATA (D:). Prosím vás jak se odinstalovává volitelný sekundární pevný disk????
problém win 7 64 bit obnovení systému
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: problém win 7 64 bit obnovení systému
S odinstalováváním volitelných sekundárních pevných disků si vůbec nedělejte starosti. V NB máte pouze jeden a pokud nepřipojujete k NB externí eSata, USB nebo FireWire disk, vůbec se vás to netýká. V tom článku se jedná o to, že čísla kanálů řadiče disku se nemusí shodovat s číslem HDD ve Windows.
Podle toho co píšete to vypadá spíš na to, že jste si obnovil systém do předchozího stavu z nějakého bodu obnovy pomocí "obnovení systému".
Podle toho co píšete to vypadá spíš na to, že jste si obnovil systém do předchozího stavu z nějakého bodu obnovy pomocí "obnovení systému".
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Takže je v pořádku když je disk rozdělený na DATA a OS? Taky se mohl systém jen špatně ukončit a to mohlo způsobit ztrátu dat.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak se to dělává, že se jeden fyzický harddisk rozdělí na dvě logické jednotky. Jedna pro OS a druhá pro vaše data. Prozkoumejte body obnovy v Obnovení systému, zda v té době nedošlo k obnově systému z nějakého bodu obnovy.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4081
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26
-
- 1
- 4183
-
od pcmaker
07 bře 2025 18:01
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15828
-
od Minapark
16 zář 2024 10:58
-
-
- 2
- 3528
-
od petr22