Nemohu se pripojit na internet (Odmena 500,- za vyreseni!) Vyřešeno
Re: Nemohu se pripojit na internet (Odmena 500,- za vyreseni!)
..pokud máš jistotu že není problém u poskytovatele nastav to připojení manuálně ve vlastnostech wifi připojení v protokolu sítě internet TCP/IP..ve smlouvě maš určitě hodnoty pro připojení..
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkoušel si aktualizovat bios?
// Když zakážeš tu síťovku na 10vteřin a necháš ji nastartovat znovu, dostaneš se tam?
// Když zakážeš tu síťovku na 10vteřin a necháš ji nastartovat znovu, dostaneš se tam?
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zbeky: diky te uprave v registru mi nejde vubec nic, ani nastavit domaci sit :(
wasaw: ve smlouve nic nemam. Vse nastavoval technik do switche. Znovu ale opakuji, ze tim to nebude. Mel jsem tu kamarada s notebookem, pripojili jsme sitovy kabel do notebooku a internet mel.
stene: nezkousel. Nevim jak se aktualizuje bios, navic se nedostanu na net sbych neco stahl.
No nic, ja zatim preinstaluju windowsy kvuli tomu zasahu do registru a snad vas neco mezitim jeste napadne. Ja uz vycerpal vsechny napady ...
wasaw: ve smlouve nic nemam. Vse nastavoval technik do switche. Znovu ale opakuji, ze tim to nebude. Mel jsem tu kamarada s notebookem, pripojili jsme sitovy kabel do notebooku a internet mel.
stene: nezkousel. Nevim jak se aktualizuje bios, navic se nedostanu na net sbych neco stahl.
No nic, ja zatim preinstaluju windowsy kvuli tomu zasahu do registru a snad vas neco mezitim jeste napadne. Ja uz vycerpal vsechny napady ...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Možná neuškodí restartovat všechny modemy, routery, switche a podobně..
Na chvilku je vypni a zkus to...
Na chvilku je vypni a zkus to...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No a pokud ten registr ořejmenuješ nazpátek?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
stene: vypnuti switche uz taky probehlo a bohuzel nic.
zbeky: ja tu starou slozku omylem smazal :) Chtel jsem smazat tu nove vytvorenou, ale preklikl jsem se... moje chyba
Stejne si myslim, ze uprava registru je hloupost, kdyz mi internet nejde v zadnem OS, tak menit registry v jednom z nich je kravina.
zbeky: ja tu starou slozku omylem smazal :) Chtel jsem smazat tu nove vytvorenou, ale preklikl jsem se... moje chyba
Stejne si myslim, ze uprava registru je hloupost, kdyz mi internet nejde v zadnem OS, tak menit registry v jednom z nich je kravina.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Mike007
OK takze shrneme to.
Z konkretniho PC / libovolneho OS nejede komunikace na portu 80.
otazky (az budes mit zpatky nejaky ten OS), veci na vyzkouseni
- prikaz "ping seznam.cz -f -l 1472" viz v http://support.microsoft.com/kb/314825 (nevidel jsem jestli si to zkousel a potrebuju abys opravdu otestoval tu velikost packetu ktery projde)
- do prohlizece dej IP adresu routeru - je celkem jedno jestli se ukaze webove rozhrani, rekne si o heslo, apod. - dulezite je jestli aspon tohle pujde. Sance je ze se ukaze webove rozhrani.
- flash BIOSU je urcite dobry napad. Nejake podrobnejsi nastaveni pro sitovky tam neni? PS kdyz si zkousel tu jinou sitovku tak si mel v BIOSU onboard lan nastaveno na disabled? Neni tam nejake nastaveni MAC cloning apod.?
- Mohl by jsi stahnout WireShark (http://www.wireshark.org/ )? az budes mit OS nainstalovany, tak ve Wireshark udelat log sitove komunikace (je k tomu potreba mit pusteny i prohlizec a zkouset nejake adresy at je videt i port 80, pokud vubec neco chodi).
OK takze shrneme to.
Z konkretniho PC / libovolneho OS nejede komunikace na portu 80.
otazky (az budes mit zpatky nejaky ten OS), veci na vyzkouseni
- prikaz "ping seznam.cz -f -l 1472" viz v http://support.microsoft.com/kb/314825 (nevidel jsem jestli si to zkousel a potrebuju abys opravdu otestoval tu velikost packetu ktery projde)
- do prohlizece dej IP adresu routeru - je celkem jedno jestli se ukaze webove rozhrani, rekne si o heslo, apod. - dulezite je jestli aspon tohle pujde. Sance je ze se ukaze webove rozhrani.
- flash BIOSU je urcite dobry napad. Nejake podrobnejsi nastaveni pro sitovky tam neni? PS kdyz si zkousel tu jinou sitovku tak si mel v BIOSU onboard lan nastaveno na disabled? Neni tam nejake nastaveni MAC cloning apod.?
- Mohl by jsi stahnout WireShark (http://www.wireshark.org/ )? az budes mit OS nainstalovany, tak ve Wireshark udelat log sitove komunikace (je k tomu potreba mit pusteny i prohlizec a zkouset nejake adresy at je videt i port 80, pokud vubec neco chodi).
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jsem tupá hlava a budu si to muset zapisovat.Měl jsem podobný problém.Mám dva počítače v síti a na jednom mi NET jel a na druhém Tvůj problém.Ping šel,ale ostaní ani ťuk.Ovšem za Boha si nepamatuju jak se to vyřešilo
Snad jsem to ani neměl psát jen Tě n****u.Ovšem třeba to pomůže ostatním v řešení.

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak nám to má pomoct v řešení, když si nás ani nenasměroval?
Jak se flashne bios také nevím a nikdy jsem to nedělal :(, ale dočetl jsem se, že to jednomu manikovi pomohlo (na win7) se stejným problémem jako máš ty. Na xp internet šel a na 7 ne. Flashnul bios a bylo to ready.. Ale jestli to zaručeně pomůže, nevím
Jak se flashne bios také nevím a nikdy jsem to nedělal :(, ale dočetl jsem se, že to jednomu manikovi pomohlo (na win7) se stejným problémem jako máš ty. Na xp internet šel a na 7 ne. Flashnul bios a bylo to ready.. Ale jestli to zaručeně pomůže, nevím

- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
a seš si jistej že máš správně nastavenou síťovku ?
mě taky net nešel když jsem to měl špatně, teda relativně dobře, měl jsem DNS na routeru a ono je DNS u ISP :-) na druhým PC to jelo v poho, ale na 2 ostatních ne.
zkus třeba změnit IP adresu na tý síťovce, kdyžtak pošli jak máš přesně doma tu síť.
mě taky net nešel když jsem to měl špatně, teda relativně dobře, měl jsem DNS na routeru a ono je DNS u ISP :-) na druhým PC to jelo v poho, ale na 2 ostatních ne.
zkus třeba změnit IP adresu na tý síťovce, kdyžtak pošli jak máš přesně doma tu síť.
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyby měl špatně DNS tak by mu to nepřeložilo ping www.seznam.cz an jeho ip tudíž by nešel ani ping přes doménu.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bios se nechá aktualizovat třeba pomocí flešky utilitou od výrobce.Já bych asi nejdřív zkusil jinou síťovku jestli není chyba v ní.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nemohu streamovat PS5 hry. Příloha(y)
od kellne » 04 črc 2024 15:05 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5207
-
od petr22