Přestaly jít 2 reproduktory a vůbec zvuk při přehrávání.* Vyřešeno
Re: Problém se zvukem
Ve správci zařízení žádný problém nemám..
Pic píše:Jestliže jsi změnil ovladač a systém, překontroluj a vyzkoušej v testu zapojení a případně uprav.
Zapojení sedí.. barva na barvu kontroloval jsem to, teď jsem si vzpomněl, že mi snad i fungovali všechny dokud jsem ( nezapojil sluchátka do předního reproduktoru, a dokonce z winUpdate jsem nainstaloval nějaký doplněk)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je možné že ty sluchátka si to odebírají. Jdi do toho "Upřesňující nastavení zařízení".

Pokud tam máš "Ztlumit zařízení zadního výstupu, když je připojeno zařízení předního vstupu tak dej tu druhou možnost

Pokud tam máš "Ztlumit zařízení zadního výstupu, když je připojeno zařízení předního vstupu tak dej tu druhou možnost
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
po zaškrtuntí zvuk nefunguje vůbec, sluchátka samozřejmě zapojená nemám..
přířazením jacků jsem myslel to že do jacku zapojíš zřízení...např do fialové mikrofon.....přepneš se do Realtek menu tam klikneš pravým na fialový jack a z nabídky vybereš mikrofon....klik ok a mikrofon tam bude fungovat,tak že když chceš třeba přední repro dát do zelené tak uděláš to samé a takhle budeš pokračovat s dalšími repro...na barvě nezáleží.jak to tam píchneš a přiřadíš tak to bude fungovat.
Re: Přestaly jít 2 reproduktory a vůbec zvuk při přehrávání.*
konektory se mi přiřazují automaticky.
Nyní jsem stáhnul nejnovější drivery přímo pro x64 verzi (ze stránek od výrobce) ale při instalaci vyskočí Wokno: Systém nemohl ověřit výrobce - dám přesto pokračovat, ale po minutě naběhne znovu, a furt do kola. Řízení uživatelských účtů mam vypnuté, nejde i toto nějak vypnout ?
Nyní jsem stáhnul nejnovější drivery přímo pro x64 verzi (ze stránek od výrobce) ale při instalaci vyskočí Wokno: Systém nemohl ověřit výrobce - dám přesto pokračovat, ale po minutě naběhne znovu, a furt do kola. Řízení uživatelských účtů mam vypnuté, nejde i toto nějak vypnout ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7694
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-
-
-
Nový herní PC do 24 tis.Jde to vůbec?
od yardhik » 04 lis 2024 11:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 12
- 1965
-
od yardhik
04 lis 2024 22:18
-
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1265
-
od p3v4x
24 lis 2024 20:39
-
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1614
-
od extrem
07 dub 2025 17:34
-
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6111
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-