Chtěl bych se zeptat, jak obnovit certifikáty v úložištích. Na počítači jsem měnil základní desku a od té doby jsou všechny neplatné. Zkoušel jsem je obnovit, přetáhnout z jiného ale neúspěšně.
Děkuji.
Neplatné certifikáty Vyřešeno
- PECHY15
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Neplatné certifikáty
No, měl by si je mít někde mimo PC uložené, např. na CD. Jinak mě se z PC taky párkrát ztratily. Vim, že například od GE to chtělo jenom jedno heslo a byl v pohodě. No ale některý potřebovaly ten certifikát a k tomu ještě nějakej ověřovací klíč (soubor) a pak ještě nějaký to heslo. Pokud nic takového nemáš, tak neni niz snažšího než kontaktovat poskytovatele, bude to asi trvat, a do banky snad musíš osobně (nejsem si jistej) ale můžou ti dát ty certifikáty nový.
PS: ještě se koukni jakej máš nastavenej čas a datum na počítači?? Jednou jsem to změnil (abych obešel licenci na alkolhol 120%, ale to sem nepatří
) a všechny certifikáty mi taky hlasily, že jsou neplatné.
PS: ještě se koukni jakej máš nastavenej čas a datum na počítači?? Jednou jsem to změnil (abych obešel licenci na alkolhol 120%, ale to sem nepatří

Nemyslím certifikáty od bank atd., myslím ty z úložiš
´t, třeba od microsoftu atd. Jsou všechny neplatné. Nevím jestli jsou vázané na základní desku, ale myslím že snad na XP. Už nevím co s tím.
´t, třeba od microsoftu atd. Jsou všechny neplatné. Nevím jestli jsou vázané na základní desku, ale myslím že snad na XP. Už nevím co s tím.
- PECHY15
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo tyhle, no to budeš muset reinstal win, protože deska je zásadní změna hardware, ono když instaluješ winy tak oni se nějak navažou na tu desku (nevim jak přesně to fachá) ale většinou když je pak použiješ jinde tak už se jim nechce.
Bohužel operační systém už byl předinstalovaný, nemám zálohu, dá se to provést.
- PECHY15
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to už nevim, počkej si na někoho kdo se vyzná.
pokud máš štítek s licenčním číslem od windows, tak si pomocí sehnané instalačky můžeš systém nainstalovat, pokud štítek nemáš tak jsi si naběhl
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
štítek mám. to je v pohodě. myslíš si půjčit instalační cd od někoho.
jo
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Chci se eptat, musí to být stejná verze. Myslím tím, že mám notebuk od sony, kde je nainstalovaná XP profesional, nejsou klasicky český. Nevím jak bych to napsal. Nějáká multijazyková verze. Musí být stejný.
obyčejná česká (podle štítku buď xp nebo home)
Z kompu to něják nedostanu???
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”