Přepínnání mezi windows
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Přepínnání mezi windows
Caute..mam rozdeleny disk na dve casti a na jedne mam windows XP a na druhem windows7,ale zatim jsem naprisel na to jak mezi nimi prepinat..muzete mi pls nekdo poradit ??...diky
Re: Přepínnání mezi windows
Přepínat ti to asi nepůjde, protože při startu systému se ti natahuje spusta podpůrných programů, které jsou v obou operačních systémech jiné (i když mohou mít stejný název). Řešením by bylo nainstalovat virtuální prostředí (VMWare nebo od Microsoftu) a tam pak přepínat můžeš.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Přepínání funguje OK. Mám dokonce tři systémy. Takže by Ti to mělo načíst nabídku po BIOSu :
WinXP
Win7
Ideálním případem pro instalaci Windows Vista (nebo Windows XP) a Windows 7 do jednoho počítače a tzv. dual boot je přítomnost dvou disků nebo diskových oddílů. Na jednom z nich máte stávající systém, na tom druhém uděláte místo pro instalaci nového systému. Dual boot označuje situaci, kdy se vám po nastartování počítače zobrazí nabídka s výběrem systému, který chcete spustit.
http://www.extrawindows.cz/windows-7-du ... em-systemu
Přípdně vyhledej jinde.
WinXP
Win7
Ideálním případem pro instalaci Windows Vista (nebo Windows XP) a Windows 7 do jednoho počítače a tzv. dual boot je přítomnost dvou disků nebo diskových oddílů. Na jednom z nich máte stávající systém, na tom druhém uděláte místo pro instalaci nového systému. Dual boot označuje situaci, kdy se vám po nastartování počítače zobrazí nabídka s výběrem systému, který chcete spustit.
http://www.extrawindows.cz/windows-7-du ... em-systemu
Přípdně vyhledej jinde.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Já jsem ten původní článek pochopil tak, že uživatel chce skutečně přepínat systémy a ne zvolit systém při bootování. To je pak samozřejmě o něčem jiném.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Petr Schneider píše:Caute..mam rozdeleny disk na dve casti a na jedne mam windows XP a na druhem windows7,ale zatim jsem naprisel na to jak mezi nimi prepinat..muzete mi pls nekdo poradit ??...diky
Já to pochopil jako přepínat.
win7 si sám zjistí jaké OS jsou na disku a vytvoří menu , kde jsou 2 možnosti , přičemž win7 je nastaveno na první místě.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
jaro3 píše:Já to pochopil jako přepínat.Luboš píše:Já jsem ten původní článek pochopil tak, že uživatel chce skutečně přepínat systémy a ne zvolit systém při bootování. To je pak samozřejmě o něčem jiném.
Přepínat? To přece nejde, aby měl spuštěné zároveň oba systémy a přeskakoval z jednoho do druhého.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
No a právě o ten nadpis příspěvku jde: Přepínání. Raději tam mělo být: Volba systému při startu (že jo?)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
jj, sorry, myslel jsem Volba systému při startu....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7836
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4829
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-
-
- 2
- 5533
-
od HelFix