Nejde odkaz Ctrl+klepnutí Vyřešeno
Nejde odkaz Ctrl+klepnutí
Zdravím. Při výběru z obsahu, který fungoval, ale i v nově vytvořeným, mi nejde vybrat kapitola. Objeví se zpráva:Operace byla zrušena z důvodu omezení platných pro tento počítač.Obraťte se na správce systému. Mám PC doma, kdo je správce? Nainstalován je Office 2007. Podle rady z nápovědy jsem obnovil systém na dřívější bod obnovy-nic. Obnovil systém z instalačního CD-nic. V registru hledal doporučený klíč HKEY local machine\..........\command, nenašel. Další bylo překopírovat ho z jiného PC - nemám jiný. Jestli je to, co mám za problém, z toho co jsem napsal k pochopení , prosím poraďte nebo odkažte kam se mám obrátit.Díky moc.
Re: Nejde odkaz Ctrl+klepnutí
Jaká kapitola, který program ???
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Zdravím, nějak jsem se v tom zamotal. Zkusím to jinak. Vytvořil jsem si dokument s několika návody (20). Z jejich názvů, podle návodu, jsem vytvřil obsah. A teď ten problém. Když chci vybrat z toho obsahu určitý návod kliknutím, objeví se ta zpráva. Časem jsem zjistil, že to nefunguje u žádného obsahu. Snad je to srozumitelnější. Díky
Opět jsi nenapsal v čem !!! Ve Wordu, na webu, jakým postupem jsi vytvářel názvy, na které chceš ukazovat?
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Polepším se, snad. Je to vytvořeno ve Wordu 2007 ve Vistě. Označil jsem na kartě Domu styl Nadpis 1, vybral texty, které budou v obsahu a dál pokračoval podle návodu, až se obsah objevil na začátku dokumentu. Pro jistotu jsem si vytvořil podobný dokument s obsahem, vyšel jak měl, ale klepnutím na příslušný nadpis v obsahu to stejně nešlo. Je to lepší? Zdravím.
Super - takže už víme, že je to ve Wordu 2007 pro Vistu. Tady ale moje rada končí, protože Visty nemám. Přesto se pokusím najít nějakou odpověď. Pokud najdu, napíšu.
Prima, ještě doplním, že mám stažených několik dokumentů taky s obsahem vytvořených v MS 98 a ty taky nefungují. Vlastně mi nefunguje žádný. Díky za trpělivost.
Pomůže ti tento článek? Zkoušel jsi některý z těch souborů na jiném počítači?
Stahuji a stahuji, trvá to asi hodinu, uvidíme. Až ho stáhnu ,tak se ozvu. Taky mě to napadlo přetáhnout soubor do flešky a někde ho vyzkoušet. Budu se muset někam vnutit. Zdravím.
Podařilo se to stáhnout, ale nejde spustit přehrávání. Dole na okně (je celé bílé) je jen lišta, na které nic nereaguje.
Zdravím, po dalším dlouhém hledání jsem vzdal vyřešení mého problému s hypertextovým odkazem. Díky všem za ochotu. Zkoušeč
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus...
Je to přes translator:
Jen jsem udělal nějaké zoufalé věci a já jsem to! Mám Vista Starter -
neslýchaný verze mám naložené a zpráva byla začátkem
řídit mě ke zdi! Jistě - IE byl můj výchozí prohlížeč, ale
Ctrl + Klepněte v aplikaci Word 2007 by prostě nefungoval. Tak jsem poslal přes
V části Nástroje pro IE7> Možnosti Internetu> Programy Programy> Nastavení a
nastavení IE a Outlook tam. Voila! Fungovalo to! Myslím, že jste měl by být přístup
stejná varianta prochází Výchozí programy> přístup do počítačových Set
a výchozí programy. Kromě toho jsem reset pokročilé nastavení
Nástroje> Možnosti internetu> Upřesnit, odstraněny všechny staré soubory a
procházení historie a (dobrý Pán mě slyšel!) Byl jsem asi na slam
přes celý systém s pila! Hodně štěstí!
Je to přes translator:
Jen jsem udělal nějaké zoufalé věci a já jsem to! Mám Vista Starter -
neslýchaný verze mám naložené a zpráva byla začátkem
řídit mě ke zdi! Jistě - IE byl můj výchozí prohlížeč, ale
Ctrl + Klepněte v aplikaci Word 2007 by prostě nefungoval. Tak jsem poslal přes
V části Nástroje pro IE7> Možnosti Internetu> Programy Programy> Nastavení a
nastavení IE a Outlook tam. Voila! Fungovalo to! Myslím, že jste měl by být přístup
stejná varianta prochází Výchozí programy> přístup do počítačových Set
a výchozí programy. Kromě toho jsem reset pokročilé nastavení
Nástroje> Možnosti internetu> Upřesnit, odstraněny všechny staré soubory a
procházení historie a (dobrý Pán mě slyšel!) Byl jsem asi na slam
přes celý systém s pila! Hodně štěstí!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3