Dobrý večer,
Zajímají mně především kroky, které je dobré vykonat před novou instalaci Windows 7, jedná se mi o tzv. čistou instalaci.
Čistou instalací Windows 7 rozumím, že disk C: bude zformátován neboli všechna data na disku C: budou vymazána (v současné době je na tomto netbooku nainstalován Win 7 Home - reinstalace Windows XP). Potřebuji provést vymazání veškerého současného balastu.
Prosím o odkaz řešící můj konkrétní problém. Nebo vlastní popis řešení (krok za krokem prosím).
Děkuji
Průvodce instalací OS Windows 7 - hledám řešení
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Průvodce instalací OS Windows 7 - hledám řešení
Windows 10 Home, verze1809, 64 bitový oper.sys.,platforma x64, RAM 8 GB, procesor Intel® Pentium ® CPU B960 @ 2,20GHz.
Re: Průvodce instalací OS Windows 7 - hledám řešení
Tím že zformátuješ disk tak ten balast smažeš. Nebo nějak nechápu dotaz
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Dobře provedu zformátování disku. Budu moci Windows 7 instalovat pomocí USB, tak jak to umožňuje Windows XP?
Windows 10 Home, verze1809, 64 bitový oper.sys.,platforma x64, RAM 8 GB, procesor Intel® Pentium ® CPU B960 @ 2,20GHz.
Jo, ale napřed si ho musíš připravit a deska musí podporovat boot z USB
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
od autoprd » Úno 24, 10, 22:39
Díky, tak jsem si představoval odpověď, směřující k řešení.
Díky, tak jsem si představoval odpověď, směřující k řešení.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 7226 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od RIKI22
-
- 8 Odpovědi