Mechaniku, je-li po záruce hoď do popelnice a kup novou...
(pokud to není třeba jen nedomáčklým napájecím kabelem, .....když jsi tam měnil disk)
Seknutí při vypalování v Neru
Re: Seknutí při vypalování v Neru
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Tak ted jsem koukal,ze kdyz vlozim prazdne DvD do mechaniky,objevi se nazev CD-ROM a kdyz na nej dam vlastnosti,tak ma velikost 0 bajtu,je to normalni?nebo uz si si s tim fakt nevim rady,podle me je blbost aby nesla,jenom kdyz preinstaluju Win,nebo dam jinej HDD..ta vypalovacka je ani ne rok stara a vypalil jsem s ni dohromady cca 15 DvD.

V tom případě je ještě v záruce, jsi vlastně šťastlivec, reklamuj ji.
Jestli chceš ještě zkoušet, tak ji vyzkoušej - zkus ji v druhém PC, zkus v tvém PC jinou mechaniku....
Jestli chceš ještě zkoušet, tak ji vyzkoušej - zkus ji v druhém PC, zkus v tvém PC jinou mechaniku....
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Kopírování DVD-Videa s ochranou v Neru? Nevím o to, že by Nero uměl zlomit ochrany. Jaká značka médií pro vypalování? Že to píše CD-ROM místo DVD mechaniky je drobnost, která nemá na nic vliv, jen mate uživatele OS.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na obr. jsou dvě mechaniky a to CD (D) a DVD (E) - co to je za mechaniky?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Videa nejsou s ochranou,jsou jen v .avi formatu,znacka medii pro vypalovani mam Sony a ta mechanika DVD(E) je jen deamons.A zkousel jsem ho odinstalovat,ale je to to samy a neni problem treba v tom ze nemam propojenou mechaniku s HDD?mam ji zapojenou jen v zakladni desce,ja fakt uz nevim,predtim to slo a jak mi tam ten chlapik menil HDD,tak to nejak nejde.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš mechaniku samostatné, měla by být na konci datového kabelu a nastavena na Master (Pokud to je ATA/IDE). Před odinstalování Daemona musíš nejprve odebrat virtuální mechaniku a teprve potom jej odinstalovat a ještě vyčistit registry ručně, nebo programem Ccleaner. Při vypalování v Neru se ujisti zda opravdu používáš skutečnou mechaniku tedy tu D a ne virtuální E.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zpět na “Problémy s hardwarem”