Chtěl bych názor na tenhle tip mobylu a vůbec na Siemens????
Zatím sem neslyšel nic moc pozitivního.
Siemens CX65
- MarekRaušer
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Siemens CX65
NA BĚLEHRAD !!! CO JE TO ZA ŠVEJKOVINU !!! NIKDY NEMŮŽE BÝT TAK ŠPATNĚ,ABY NEBYLO JĚŠTĚ HŮŘ !!!
- MarekRaušer
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
s
Mám dotaz.Co je FW
NA BĚLEHRAD !!! CO JE TO ZA ŠVEJKOVINU !!! NIKDY NEMŮŽE BÝT TAK ŠPATNĚ,ABY NEBYLO JĚŠTĚ HŮŘ !!!
MC60 byl a je krám. Já už se vyjádřil. Záleží jaký funkce MarekRaušer od mobilu požaduje: http://www.mobilmania.cz/mobily/Default.asp?search=1
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych ještě doplnil další odkaz a server specializující se pouze na Siemens najdeš tam i návody a programy. Ale hlavně budeš mít přes víkend co číst bez učení to totiž nejde. http://www.siemensmania.cz
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- MarekRaušer
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
s
Dík za příspěvky.ja ten mobil mám,akorát sem si chtěl potvrdit veškerý řeči o něm.Ten svůj sem teďka nedávno odvez na opravu.Sám se vypínal!Asi soft...
Siemens neumí ,dle mého názoru, vyrobit do mobilu dobrou baterku. Výdrž je oproti ostatním značkám podprůměrná. A hlavně - když se ti vybíjí tak ti dá jeden nebo dva varovný signály během chviličky a hned je total K.O. Mám SE K750i,nabitej vydrží 5-7 dní (záleží na používání) a s vyždímanou baterkou ještě vydrží celej den mě každou hodinu upozorňovat že chce nabít. 

- MarekRaušer
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
s
Tak to dík.půjde z domu!
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”