Podivil jsem se, když mi Windows nabídly tuto aktualizaci:
KB976002
Netušíte někdo, proč bych si měl vybírat, který browser nainstalovat, když jich mám pět? (IE , IE8, Opera, Firefox, Chrome).
Koukám, že ouřední šmok zapracoval.
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
Protože Windows bude muset do instalace umístit okno, kde si budeš muset zvolit prohlížeč, který se přeješ nainstalovat. Tuším, že Opera si stěžovala, že MS drží svůj monopol a cpe všude IE. Na druhou stranu je to okno naprostá kravina, protože každý si může zvolit co chce a MS nikoho ve výběru neomezuje. Myslím, že to okno s výběrem MS nakázala slavná EU Nevím, jak se to okno přesně jmenuje
Když tohle bych pochopil při instalaci čistého systému, když už si to ti právnící vymysleli, ale jako záplata po několika letech provozu je to zhovadilost.
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
Zdravím,
jak už z názvu vyplývá. Chci se zeptat, zda má někdo také problém s prohlížečem Brave?
Když mám zapnutou HW akceleraci, tak mi z toho prohlížeč glitchuje až se z toho sekne PC, dokud ho nevypnu natvrdo.
Když ale HW akceleraci vypnu, tak se...
Poslední příspěvek
Moje chyba, měl jsem na mysli akceleraci grafiky.
Jediné rozšíření mám na twitch 7Tv (zrovna s twitchem problém nemám)
Verze Brave 1.83.108
Dobrý den, už někdy od léta se mi snaží aktualizovat systém. Stále používán W10. Vždycky dopadne stejně, stáhne se, žádá restart systému, hodí chybovou hlášku a znovu restart. Po posledním restartu je znovu k dispozici. Aktualizace by se měla týkat...
Dobrý den, zkoušel jsem se dostat do nouzového režimu se sítí a když jsem se dostal do Windows Recovery Environment tak mi nešla ani klávesnice ani myš. To by mělo být způsobeno aktualizací windows 11, a to KB5066835. Byla již vydána opravná...
Poslední příspěvek
Dnešní aktualizací KB5068861 se ten problém s myší a klávesnicí ve WinRE dal dopořádku.
//Ltb: offtopic diskuze smazana dle pozadavku autora, tema uzamknuto (ikona fajfky ve foru momentalne chybi, vratime ji zpet az s finalnim updatem fora, diky...
Nedaří se nainstalovat aktualizace 2025-09 Kumulativní aktualizace pro Windows 11 Version 24H2 které se mi neustále stahují a pak neúspěšně aktualizují.
Zobrazuje se že je to kvůli Vypršení platnosti certifikátu zabezpečeného spouštění systému...
Poslední příspěvek
Nejnovější aktualizace je tato:
Zkus nainstalovat ručně tuto.
Pokud nepude tak už jsem tu psala jak postupovat.
Ahoj chci se zeptat mohu nainstalovat BIOS z verzi FC na verzi nejnovější jako je FFc jak je vyznačené ve screenshotu, pokud chápu správně tak ty malé písmenka značí beta verzi což za ten risk asi nestojí tím pádem nebyl by problém bios aktualizovat...
Poslední příspěvek
:offtopic:
Necituj predchádzajúce príspevky, na ktoré odpovedáš, reaguješ - robíš tu v tom bordel.