A chtěl bych vedět jest-li má grafická karta podporuje,Shader model 2..nebo jak to vyřešit,aby mi ta hra šla...doufám,že pojede.......
pomoc při spuštění hry...děkuji Vyřešeno
pomoc při spuštění hry...děkuji
Zdravím..nedávno jsem si pořídil hru ArmA 2...nainstaloval..OK..pak jsem spustil hru a najednou na mě vyskočilo,Error..že není podporována nebo(není) Shader model 2..
A chtěl bych vedět jest-li má grafická karta podporuje,Shader model 2..nebo jak to vyřešit,aby mi ta hra šla...doufám,že pojede.......
...Grafický adaptér-ATI Radeon X1200 Series (256 MB)..Typ CPU-AMD Athlon 64, 2600 MHz (13 x 200) 4000+..Operační systém-Microsoft Windows Vista Home Premium-32-bit-SP 2....děkuji za rady.... 
- Přílohy
-
- Výstřižek.JPG (15.74 KiB) Zobrazeno 241 x
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Re: pomoc při spuštění hry...děkuji
Na tomto železu ArmA II nerozjedeš.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Hmm to je skvělí-asi to vyhodím z okna....
..tak,že :leda koupit výkonější Grafickou kartu....!!!Ale je zajímavé,že jsem Fear 2 rozjel v poho,ani se moc nesekala..!! Jakou by ste mi doporučil GR kartu-jest-li o něčem víte.??
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
S Armou mají co dělat i čtyřjádra, natož tvoje jednojádro. Podle mě už nemá cenu upgradovat.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Re: pomoc při spuštění hry...děkuji Vyřešeno
OK...Lock.. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 5633
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 02:14
-
-
Chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart při spuštění pc Příloha(y)
od nevim1050 » 17 říj 2025 22:00 » v Vše ostatní (hw) - 7
- 3251
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 lis 2025 15:12
-
-
- 2
- 9430
-
od Dyonysos