Zdravím..nedávno jsem si pořídil hru ArmA 2...nainstaloval..OK..pak jsem spustil hru a najednou na mě vyskočilo,Error..že není podporována nebo(není) Shader model 2.. A chtěl bych vedět jest-li má grafická karta podporuje,Shader model 2..nebo jak to vyřešit,aby mi ta hra šla...doufám,že pojede....... ...Grafický adaptér-ATI Radeon X1200 Series (256 MB)..Typ CPU-AMD Athlon 64, 2600 MHz (13 x 200) 4000+..Operační systém-Microsoft Windows Vista Home Premium-32-bit-SP 2....děkuji za rady....
Hmm to je skvělí-asi to vyhodím z okna.... ..tak,že :leda koupit výkonější Grafickou kartu....!!!Ale je zajímavé,že jsem Fear 2 rozjel v poho,ani se moc nesekala..!! Jakou by ste mi doporučil GR kartu-jest-li o něčem víte.??
Dobrý den.
Jak změnit zápis, aby provedl zápis do buněk (doplnění), když bude nějaká hodnota ve sloupci 15 . (Tlačítkem)
Ve sloupci 15 mám vzorec =IFERROR(SVYHLEDAT(J2;datovepole!$C$4:$D$2000;2;NEPRAVDA);"") a doplní mi to jen když do...
Zdravím mám problém nevím proč, když pustím PC tak se zdroj rozeběhne, ale chvíli mám černou obrazovku až po chvilce zdroj utichne a PC naskočí. Zkoušel jsem i jiný z droj a dělá to samé. Nějaké nápady??
AMD Ryzen 9 7900X / GIGABYTE B650 GAMING X /...
Poslední příspěvek
Čas od času deska trénuje ramky. Stává se mi to tak 1x do měsíce. Mám tu samou desku.
A robí to,aj keď to máš v biose vypnuté t.j. Memory Context Restore na možnosť enabled ?
Mě to netrápí, děje se to 1x za měsíc až 2.
mám jeden aktuální problém, při zapnutí počítače mám black screen, kdy monitor hlásí, že nedetekoval žádný signál + klávesnice či myš se nerozsvítí a tudíž do nich také nejde žádný signál.
Tento problém jsem měl cirka...
Poslední příspěvek
Tahle deska je stara vic nez 10 let, ma vic nez narok byt vadna.
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.