UŽ TO CHCI FAKT VYŘEŠIT !!!
Tak jsem před objednáním zdroje. Rozhodl jsem se po doporučení a prozkoumání zboží na stránkách výrobce pro tento produkt:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0V41NLV0PChyba? Nebo mi jej doporučíte? Myslím si, že skutečných 525W mi musí stačit. Podotýkám, že do mé sestavy, kterou mám v podpisu a více v profilu chci dát v budoucnu maximálně (2HDD 1,5TB) a v nejbližší době GK ATI Radeon 5770 Vapor X.
Hlavním důvodem pro výběr tohoto zdroje bylo (kromě doporučení) také to, že výrobce na stránkách uvádí podporu AMD Phenom II (Fortron a CoolerMaster, které jsem zkoušel toto neuvádějí pouze AMD Athlon) a ATI Crossfire (oba zmíněné minulé zdroje Nvidiovaly až do nebe). A ta odpojitelná kabeláž? Hold nebude.
Prosím o okomentování objednávat to budu (nebo nebudu) až v pozdních večerních hodinách.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540