Jak pripojit WIFI o nekolik pater nize
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jak pripojit WIFI o nekolik pater nize
Zdarec borci, mam takovy problem. V podkrovi je ADSL modem na ktery jsem napojil WIFI router, na nej sem napojil venkovni panelovou antenu 10DBI. Potrebuji dostat signal ze 4 patra(podkrovi) do prizemi (garaz s oknama). Okna obou mistnosti(podkrovi i garaze) jsou svisle pod sebou. Dole na PC mam externi USB WIFI adapter. Kdyz jsem e chtel pripoji signal byl velmi slaby, podarilo se pripoji snad na 5 pokus, po chvili to zase spadlo. Objednal jsem si tedy silneji venkovni antenu (15 dbi). Otazka jestli to pomuze. Jak ji mam nasmerovat. Pod oknem je takovy vyklenek, ze bych ji mel mohl nasmerovat smerem k zemi, ale nekdo mi rikal ze se mi to odrazi zpatky a do mistnosti v prizemi se to nedostane, V okoli neni nic od ceho by se mohl signel odrazit. Nebo existuje nejaky silnejsi prijmac naz USB wifi adapter? Jsem laik samouk..dik
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak pripojit WIFI o nekolik pater nize
problém bude v orientacích antén a ne v jejich vyzářeném výkonu. z oken potřebuješ vytáhnout (prutové no ta tyčka co je u Wifi) antény tak aby směřovaly horizontálně se zemí. Bo prutovka vyzařuje v kruzích a směrem nad špičkou a pod koncem je vyzařování minimální.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3238
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
03 srp 2024 21:26