Vybíráme Notebook
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vybíráme Notebook
Za 20 seženeš dobrý notebook ale herní PC. Urči si jestli ti jde o mobilitu kterou bys využil nebo jen o to "že máš notebook" a nevyužiješ to
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zdravíčko, potřebuji nutně poradit..sháním plnohodnotný notebook s co nejlepší konfigurací a to vše do 15.000,- vč. DPH
Abych upřesnil, noťas budu velmi často přenášet, takže ideální stav by byla kvalita starých IBM
Mám doma ASUS Eee a je to otřes..začal jsem dělat grafiku, dělám videa z HD kamery, programuji a při kompilaci se mi Eee hroutí, prostě je to slabárna. Dlouho jsem odvětví notebooků nesledovat, má někdo nějaký tip ? Koukal jsem na ASUSy s Core i3..co na to říkáte ? :-)
Děkuji
Abych upřesnil, noťas budu velmi často přenášet, takže ideální stav by byla kvalita starých IBM

Mám doma ASUS Eee a je to otřes..začal jsem dělat grafiku, dělám videa z HD kamery, programuji a při kompilaci se mi Eee hroutí, prostě je to slabárna. Dlouho jsem odvětví notebooků nesledovat, má někdo nějaký tip ? Koukal jsem na ASUSy s Core i3..co na to říkáte ? :-)
Děkuji
Nejspíše to Core i3 bude nejlepší volba.Já bych bral tento: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=73462 jiný do 15000Kč s vlastní grafikou jsem nenašel samý s Inteláckou,pak jedině Intel Core 2 Duo.
edit:Je tam ale Linux takže by jsi si tam musel hodit jestli máš Windows,nejlépe 64-bit aby to využilo celou paměť.
edit:Je tam ale Linux takže by jsi si tam musel hodit jestli máš Windows,nejlépe 64-bit aby to využilo celou paměť.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na ten jsem dnes také koukal a docela mě oslovil, ten procesor se mi moc líbí, grafika by snad měla stačit..widle mám..jen se bojím kvality Aceru 

Čekal jsem,že to napíšeš ale lepší za ty peníze jsem nenašel,slyšel jsem,že Acer se ale zlepšil ale co je na tom pravdy netuším mám akorát monitor Acer.
Tak 2 roky máš jistý(záruka),pak nevím.

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ještě jsem uviděl toto. Je to Sony a teoreticky by to mělo být kvalitnější, jen mi vadí ta bílá barva. Acer vypadá velmi dobře, ale problém vidím hlavně v tom, že je to Acer. To, že je na to záruka není argument. Měl jsem asus a neustálé reklamace mě doháněly k šílenství... 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud bych si měl vybrat mezi tím Acerem a Sony, tak beru jednoznačně Sony. Kvalita je jinde, je to stylovka, super výkon a přijatelná cena. Hold ale bílá barva
Dříve bych taky o Acer ani nezavadil a chválil jsem ASUS (cca 2-3 roky zpět) a teď je to přesně naopak. ASUS už nehcci ani vidět po tom, co předvádí u posledních modelů a Acer bych bral, protože ta kvalita je rozhodně lepší

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jsem projížděl internet a mám nějaký ty kandidáty. Zároveň jsem zvýšil laťku do 20.000,- vč. DPH. Většinově je to všechno s Core i3, jen nevím, zda jsou ty rozdíly tak markantní:
Lenovo R500
Toshiba Satellite
DELL Inspiron
Sony Vaio
Lenovo R500
Toshiba Satellite
DELL Inspiron
Sony Vaio
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Lenovo je kvalitní, ale ta výbava za tu cenu je hodně slabá
Nejlepší výbavu co do výkonu má Vaio, ale zase menší disk. V podstatě všechny mají +- stejnou výbavu/výkon (až na to Lenovo). Záleží co budeš upřednostňovat. S žádným z nich neuděláš chybu. Pokud to budeš mít jen na programování, tak zase až tak vysoký grafický výkon nebudeš potřebovat a můžeš vzít větší disk. Volné místo se vždycky hodí.

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
místo mě ani tak netíží, bude tam jen pár souborů, budu dělat grafiku a také budu upravovat videa ze své HD kamery..jinak nejvíce mě láká Lenovo a Sony..Lenovo svojí kvalitou, byť je opravdu slabé a Sony svým designem, byť je ta bílá opravdu otřesná..ještě přemýšlím nad tím Dellem..
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
ja si budu kupovat o neco lepsi Sony http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=74186 a pry je to viko stribrne bo co a bila me zas tak nevadi proc mit porad vse cerne:-P
No tak bílý víko se ti může lehko umazat.Tomina:Tak Lenovo(dříve IBM) je opravdu kvalitní a mělo by toho hodně vydržet ale výkonem je oproti tomu Sony dost pozadu,být na tvém místě beru ale toho Sony to je taky kvalitní značka.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2476
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
21 říj 2024 20:23