Lidi přestaňte srovnávat forum s viry.cz.
A nemyslíme dělení na ´dobrý a špatný ale na Vyučený a Probíhající učeň
Barevné rozlišení členů skupiny "Security team"*
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nové barvy
Ono možná by měla být celá sekce "Bezpečnost" nějak odlišena/rozlišena. Proto i ten "Power user" a "Nováček/učeň".
Čímž samozřejmě nechci snižovat význam ostatních sekcí. Ale přežiju nejdoucí internet, nefunkční jůtab či fejzbůk, spálený zdroj, vyspím se i při koupi novějšího OS, ale většina lidí "nepřežije" svá ztracená soukromá data po napadení virem.
Proto i to barevné rozlišení.
@samotarrk To že vystuduješ dnes kybernetiku, neznamená, že zítra budeš chytřejší, neznamená to, že tyto opravy znáš a budeš opravovat na stejné nebo lepší úrovni než dosud kdo dělá. Nejde o to kdo opravuje, ale jde o pc-help.cz.
@Blue Spirit jde prostě jen o prokázání znalostí, jako všude jinde. Ne o nějakou šikanu či sebestřednost
Čímž samozřejmě nechci snižovat význam ostatních sekcí. Ale přežiju nejdoucí internet, nefunkční jůtab či fejzbůk, spálený zdroj, vyspím se i při koupi novějšího OS, ale většina lidí "nepřežije" svá ztracená soukromá data po napadení virem.
Proto i to barevné rozlišení.
@samotarrk To že vystuduješ dnes kybernetiku, neznamená, že zítra budeš chytřejší, neznamená to, že tyto opravy znáš a budeš opravovat na stejné nebo lepší úrovni než dosud kdo dělá. Nejde o to kdo opravuje, ale jde o pc-help.cz.
@Blue Spirit jde prostě jen o prokázání znalostí, jako všude jinde. Ne o nějakou šikanu či sebestřednost
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nové barvy
Když tu řešíte ty barvy, mám jeden problém. Nastavil jsem si vzhled, ten černý (x_proDARK) a některé texty nejdou vůbec vidět na tom šedém pozadí, takže bych řešil spíš toto
Někteří se snaží o světlý text, ale ten na šedé nejde vidět!!!!!

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Barevné rozlišení členů skupiny "Security team"*
Taky bych uvítal změnu barvičky u člena security teamu (vyjma učně, toho bych barevně nerozlišoval) Funguje to dobře u administrátora a u moderátorů. Zde by to taky mělo svoje opodstatnění. Každopádně jak psal pikaso, když už toto ltb svolí, chce to vybrat takovou barvu textu, aby byl čitelný v obou motivech, jak v tom šedém, tak v tmavém.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pro Damned. Neříkal jsem, že to znamená, ale jde o to, že by se nemělo přistupovat k věci tak, že jen protože je tu dnes poprvé tak je úplnej blb a nioc neumí. Může to být i naopak.
Otázka: Může se čistě teoreticky stát, že se sem dnes zaregistruje někdo kdo znalostma předčí všechny registrované? Podle mě může a vy ho označíte za učně. Já vím, že jde o PC-Help.
Otázka: Může se čistě teoreticky stát, že se sem dnes zaregistruje někdo kdo znalostma předčí všechny registrované? Podle mě může a vy ho označíte za učně. Já vím, že jde o PC-Help.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- autoprd
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jžš tak on musí napsat nějakému rádci že to umí a přesvědčit je a když ještě něco schází doučí a zatim zařadí do učně až vše bude umět je plnohodnotnej chápeš už!!!!!!
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Nejprve člověk musí své znalosti podložit příspěvky...
-
- Pohlaví:
A jak ten člověk doloží že umí řešit logy, když jako učeň to nemůže příspěvky doložit?
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to jo, souhlasím. Akorát ... no nic nechám to na Vás a uvidíme praxi. Víte kolik vědců bylo uznáno až po smrti? A víte proč. Protože nebyly z politických, náboženských nebo jiných důvodů uznáni. Takže nevím zda ten "komu bude dokazovat" to ocení. A kdo to stále nechápe tak ať si zjistí proč se neuděluje Nobelova cena za matematiku.
Já chci poradit od toho kdo to umí a ne od toho komu to bylo povoleno stranickou či jinou organizací, seskupením atd.
Já chci poradit od toho kdo to umí a ne od toho komu to bylo povoleno stranickou či jinou organizací, seskupením atd.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- autoprd
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prostě napíšou třeba jarovi nebo memhistovi atd a on jim nechá jeden log at mu napíšou co by dělali do PM a posoudí jestli to umí nebo něco ne. Co je na tom tak těžké pochopit ?
-
- Pohlaví:
To autoprd, nechci tu rozvíjet debatu která už asi vše vyřešila, ale pochybuji že pokud by někdo chtěl poradit, tak by před tím dobrovolně dělal "zkoušku". Práce s logy je nejzodpovědnější a nejzdlouhavější než jakákoliv jiná rada a můžeme být rádi že nám někdo pomáhá.
Nicméně samozřejmě chápu, že pokud chce někdo dělat logy musí být nějak "prověřen". Ale pořád mi uniká jak.
Nicméně samozřejmě chápu, že pokud chce někdo dělat logy musí být nějak "prověřen". Ale pořád mi uniká jak.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak například já, kteréj o tom prd ví tak nebudu někomu radit, ne? A pokud někdo radí tak to asi umí. Ať radí jen Ltb. Je červenej a tudíž nejchytřejší a všechno ví 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5738
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:01
-
-
- 1
- 1615
-
od petr22
22 srp 2024 18:43
-
-
Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
od mmmartin » 06 úno 2025 15:29 » v Windows 11, 10, 8... - 14
- 10017
-
od mmmartin
21 úno 2025 17:21
-
-
- 1
- 2142
-
od rhsCZ
17 pro 2024 15:14
-
-
Herny pocitac na rozliseni 3440x1440 Příloha(y)
od Søren » 25 črc 2024 11:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 42
- 7797
-
od Søren
03 srp 2024 15:10
-
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”