Log OK. ,můžeš se vrátit do druhého tématu.
Četl si , co jsem psal ohledně BSOD a souboru acedrv09.sys ?
Můžeš se podívat na odkaz toho fóra , viz výše.
Tady vše.
Prosím o kontrolu logu
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu logu
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
dekuji moc,... do fora jsem se koukal,.. a udelal presne to co rikali,.. zazalohoval oba soubory a smazal,.. jedina reakce windowsu byla, ze po restartu mi vyskocila hlaska z TuneUp Utilities ze device acedrcosi (nevim presne nazev) nefunguje spravne,... nicmene po nahlednuti do spravce zarizeni je vse ok,.. zane zlute vykricniky nebo neco podobneho,.. takze si troufam tvrdit, ze bude aspon na chvili klid,.. vzhledem k tomu, ze i uzivatel s timto problemem z vyse zminovaneho fora uz si dva mesice nestezoval na problemy, tak myslim, ze to asi bylo tim,..
takze jeste jednou dekuji,... a kdyby byly problemy (doufam ze ne), tak se ozvu;)
takze jeste jednou dekuji,... a kdyby byly problemy (doufam ze ne), tak se ozvu;)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš zač , můžeš nějakou dobu nechat téma otevřené.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!