PC nenaběhne
PC nenaběhne
Ahoj, mam drobny problem s PC. Po zapnutí PC jednou pipne, HDD kratce zachroupe, ale finalne W XP nenabehnou. Vetracky v PC bezi, obrazovkka monitoru je modra, kontrola klavesnice probehne probliknou diody ), ale tim to konci... Monitor je OK, zkousel jsem jej na jinem PC. Ramku jsem zkousel taky prohazet, ale nic ... Ze by HDD? nejaka chybka v bootovaci oblasti? Diky za rady
-
- Pohlaví:
Re: PC nenaběhne
Vítej na PC-Help. Na té modré obrazovce je nějaké chybové hlášení? Reset CMOS jsi zkoušel?
Naposledy upravil(a) guest dne 15 bře 2010 18:55, celkem upraveno 1 x.
To mi taky dělalo před 14 dny a byla to grafika .... uáááá 5.000,-Kč v pr.eli.

Blue Spirit píše:Vítej na PC-Help. Na té modré obrazovce je nějaké chybové hlášení? Reset CMOS jsi zkoušel?
Tak to jsem nezkousel, nebot netusim, co to je :-)
nechal jsem ho odpocinout a dalo mi to volbu jak spustit pc, zkusil jsem stav nouze a nic
Grafika = grafická karta

tosla7 píše:To mi taky dělalo před 14 dny a byla to grafika .... uáááá 5.000,-Kč v pr.eli.![]()
pokud by to byla grafika, tak by mi na monitoru ale nic nenabehlo, ne? Mne se PC omlouva za neprijemnosti, ale win nebyl spusten pavdepodobne z důvodu zmeny HW nebo SW. ( nic takovyho se s nim dedelo )
Nabídne mi to stav nouz + st n s praci v siti + st n se sys DOS + posledni znama konf + bezny zpusob, ale ani na jednu z moznosti PC nereaguje
tosla7 píše:Grafika = grafická karta![]()
![]()
vim co je grafika ... :-) netusim co je CMOS
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
CMOS restartuješ vytažením knoflíkové baterie na základní desce - hodí to bios do základního nastavení
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
tak jsem to udelal, hodilo mne to do biosu, nastavil jsem boot z hdd a ted mne to zase smeruje k vyberu stavu nouze, beznym zpusobem atd. Dokonce zacaly nabihat win, ale po cca 5ti sec to vzdaly a naskocila mi tam tahle moznost. Tam to zamrzne a konec ...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vytáhls to při odpojené elektřině tak aspoň na 5 minut?
Můžeš zkusit vyfotit tu hlášku?
Můžeš zkusit vyfotit tu hlášku?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
to s tou elektrinou jsem zkousel - nic
tak a zed to pri zapnuti v hdd ani nezachroupe a jen systemovy repracek pipa. Dlouze, prerusovane a porad
takhle mi kdysi pipalo pc kdyz jsem tam dal RAMky, ktere spolu nekamaradily
takhle mi kdysi pipalo pc kdyz jsem tam dal RAMky, ktere spolu nekamaradily
Naposledy upravil(a) sir.xx dne 15 bře 2010 20:37, celkem upraveno 2 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1552
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 bře 2025 21:49