Odinstalování SP3
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Odinstalování SP3
Stane se něco, když ho odinstaluju?Myslim např., že se nerozběhne systém atp. Mám totiž problémy se stále více aplikacema, že mi prostě pod SP3 nejdou nebo fungujou špatně a pod SP2 běželi v pohodě.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Odinstalování SP3
No, jestlli to jde odinstalovat ,tak by to mělo jít. Ale důrazně doporučuji zazálohovat data
.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Jelikož SP3 mám na svém zkušebním PC tak jsem neměl co stratit a odinstaloval ho.Zatím systém běží bez problémů.Ale nemůžu zaručit že to pojede i tobě 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Me by spise zajimalo, jake programy ti to delaji?
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
-
- Pohlaví:
Určitě jak píše Owner ta data zazálohuj. Při instalaci SP se totiž data do systému nejen přidávají, ale také přepisují. Máš-li např. na původním SP aktualizaci KB000000 a nainstaluješ vyšší SP, tak on si ji může přepsat na KB000001 a když pak ten vyšší SP odinstaluješ, tak ti tů původní KB000000 může vzít ssebou.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak odinstalace proběhla v pohodě. Sice to trvalo asi 40 minut, ale pohodička. A konkrétně mi třeba nešel spustit Paint.NET, hry padaly jak listí na podzim a třeba taky sem kvůli tomu musel přeinstalovat ovladače od tiskárny.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Přeji všem příjemný dobrý večer.Také bych potřeboval pomoc od odborníka(já se s počítačem seznamuji teprve druhým rokem a při mém věku-53let to je někdy problém se složitější operaci na něm).
Musel jsem ve svém počítači měnit pevný disk.Původně na starém byl nainstalovaný Windows XP SP2.Mám multifunkční tiskárnu Canon SmartBase MPC600F a na tomto systému jela v naprostém pořádku.Když mi tam byl nainstalovaný Windows XP Profesionál SP3,nastal problém s komunikaci.Scaner nefungoval a tisklo jak chtělo.Na technické podpoře jsem se dozvěděl,že tato multifunkce není podporováná v SP3,ale pouze v SP2.Proto bych potřeboval ten SP3 nějakým způsobem odinstalovat.Je tu však problém,že on není nikde vidět,ani mezi skrytými soubory.S několika kamarády jsem to probíral a jeden mi poradil nainstalovat znovu SP3 a potom odinstalovat,že by sebou vzala i ten skrytý.
Proto se obracím zde na Vás problému znalých o pomoc jak na to,nejlíp polopaticky.
Předem všem děkuji za rady,návody,odpovědi.
Musel jsem ve svém počítači měnit pevný disk.Původně na starém byl nainstalovaný Windows XP SP2.Mám multifunkční tiskárnu Canon SmartBase MPC600F a na tomto systému jela v naprostém pořádku.Když mi tam byl nainstalovaný Windows XP Profesionál SP3,nastal problém s komunikaci.Scaner nefungoval a tisklo jak chtělo.Na technické podpoře jsem se dozvěděl,že tato multifunkce není podporováná v SP3,ale pouze v SP2.Proto bych potřeboval ten SP3 nějakým způsobem odinstalovat.Je tu však problém,že on není nikde vidět,ani mezi skrytými soubory.S několika kamarády jsem to probíral a jeden mi poradil nainstalovat znovu SP3 a potom odinstalovat,že by sebou vzala i ten skrytý.

Proto se obracím zde na Vás problému znalých o pomoc jak na to,nejlíp polopaticky.

Předem všem děkuji za rady,návody,odpovědi.
-
- Pohlaví:
Zdravím.
Jen pro pořádek - start-nastavení-ovládací panely-Přidat nebo odebrat programy-nahoře zatrhnout "zobrazit aktualizace"
Najít tohle číslo: KB936929
případně bude uveden přímo jako: Windows XP service pack 3.
Přímo u něj bude tlačítko odebrat.
Ověřit - pravoklik na Tento počítač-vlastnosti-Obecné.
Jen pro pořádek - start-nastavení-ovládací panely-Přidat nebo odebrat programy-nahoře zatrhnout "zobrazit aktualizace"
Najít tohle číslo: KB936929
případně bude uveden přímo jako: Windows XP service pack 3.
Přímo u něj bude tlačítko odebrat.
Ověřit - pravoklik na Tento počítač-vlastnosti-Obecné.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
SP3 nepůjde odinstalovat, pokud je již integrován v instalačním CD, protože není již zobrazen v aktualizacích.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Děkuji,zítra ráno vyzkouším a dám vědět,jak to dopadlo.Ten SP2,bude potřebné nainstalovat,nebo on už tam je?
Zatím díky moc.
Zatím díky moc.
Pro Pic,tím jsi mně ani trochu nepotěšil.
Psal jsem příspěvek,když Ty jsi tu dal svůj.
P.S.To znamená,že bych musel všechno přeinstalovat,pokuď tomu dobře rozumím.
Psal jsem příspěvek,když Ty jsi tu dal svůj.
P.S.To znamená,že bych musel všechno přeinstalovat,pokuď tomu dobře rozumím.

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud na máš na CD verzi windows XP SP3, tak by to nešlo, protože by to bylo už přímo integrované. Nepomohla by ani přeinstalace
Pokud jsi to teprve doinstalovával na systém s SP2, tak zkus radu od ITCrowd
Pokud jsi to teprve doinstalovával na systém s SP2, tak zkus radu od ITCrowd
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”