Čau, kámoš má exterák Verbatim 500GB funguje v pohodě, až najednou to zapojí do pc a napíše to Disk v jednotce 'X' není naformátován, chcete jej naformátovat ? Tak jsem to projel chkdsk a našlo to přes 2000 chyb...A potom to nic nedělalo tak jsem to vypl . Prosím pomocte mi. btw ten exterák mám doma
____________________________________ Pravidla fóra Kdo se moc ptá, málo googlí
Zkus to nechat projet CHKDSKem, pomůže to. Má tam tvůj kamarád nějaká důležitá data ? Pokud ano, zazálohovat programem Recuva a otestovat disk ulitou od výrobce. Když ukáže chyby, disk reklamovat. Pokud se jen zblbl filesystem, harddisk naformátovat a vesele používat dál.
No, právě , že na něm má důležitý věci. Chkds už sem použil, co to má udělat ? To nic nedělalo jak to našlo chyby tak jsem to vypl.. A jak si zazálohuju ty data Recuvou ? Není to jen Obnovení smazaných souborů ? A nemá to potom reklamovat ? Aby se to neopakovalo.. xD
//Dal jsem hledat...našlo to soubory, ale nejdou obnovit. Chyba: Chyba dat (cyklická redundatní kontrola)
____________________________________ Pravidla fóra Kdo se moc ptá, málo googlí
napadá...rozeber exterák, připoj disk přímo k počítači a pusť na něj recuvu nebo tak... Pokus se zacgránit co se dá, zformátuj, checkni a mrkni na smart. Pak ho vrať zpět a vrať data. Další řešení je kontaktovat firmu co se obnovením dat zabývá.
Ahoj kluci, najednou mi přestala fungovat biometrika, resp. snímač otisku na laptopu (lenovo ideapad), nesetkal se někdo s podobnou situací, díky. ..přikládám screen
Poslední příspěvek
Ve správci zařízení jsem zakázal a povolil zařízení, začalo to fungovat, tak uvidím jak dlouho..
Našel jsem i nějaké řešení ohledně ovladačů na Microsoft fóru..