ZMIZENÍ ÚČTU (W7)

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Miki55
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

ZMIZENÍ ÚČTU (W7)

Příspěvekod Miki55 » 19 bře 2010 20:06

Dobrý den, mám velik problém: mam win 7 ultimate a už půl roku (od vydání v Anglii) jsem běžel pouze na jeden uživatelský účet (automatické přihlašování) a ten měl plné práva (+ jsem vypnul UAC). Nevím jistě jestli byl vedený jako Administrátor nebo jako "debugger user" - už si přesně napamatuji. Ale často mi na PC lezl malý bráška a bál jsem se že něco provede, pak jsem přečetl tento článek: http://extrawindows.cnews.cz/aktivujte- ... -windows-7 a aktivoval podle něj účet questa, požádalo mě to o restart, tak jsem to restartnul! A ouha! Naběhla mi přihlašovací obrazovka (to jsem čekal) ale byl tam jenom jeden účet a to Quest s právam questa! A je naprosto nenastavený,... prostě nový účet :(. Když jsem so podíval do uživatelských účtů, tak je tam toto: viz. příloha 1. A v "spravovat jiný účet je toto: (Miki je původní) viz. příloha 2. Nemůžu měnit typy ani nic u účtů, nemám přístup k velice důležitým souborům na staré ploše (složka Miki v C:\Users pořád je ale nepřístupný), obnovit systém do původního stavu, instalovat,... windovs ani žádné programy nejsou nastaveny,..... JE TO NA NIC!!! Pomůže mi někdo? Reinstall systému (popřípadně opravu) systému bych viděl až jako poslední možnost. Vpodstatě se potřebuji stát adminem (na aktivivání staršího účtu) nebo jenom aktivovat (a nastavit na admina) starý účet. Moc všem předem děkuji
Přílohy
ucty2.jpg
priloha2
ucty1.jpg
priloha1
92% teenagerů poslouchá Hip hop, jestli patříš mezi zbylých 8% tak si to dej do podpisu.

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: ZMIZENÍ ÚČTU (W7)

Příspěvekod Žbeky » 19 bře 2010 21:11

A když to zkusíš přes nouzový režim?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Miki55
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Miki55 » 19 bře 2010 21:23

Zkusím. Napíšu za chvíli. Díky.

Jo a jak se v sedmičkách dosáhne (promiň za hloupou otázku, ale jsem lama :)
92% teenagerů poslouchá Hip hop, jestli patříš mezi zbylých 8% tak si to dej do podpisu.

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 20 bře 2010 10:50

Zkoušel jsi volbu Start / Ovládací panely / Uživatelské účty / Spravovat jiný účet ? Tam by se ti měli zobrazit všechny účty a pak bys mohl nastavit i jejich práva (pokud tě to tam pustí).
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Miki55
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Miki55 » 20 bře 2010 10:55

Zkoušel, a nepovolilo. ALE VYŘEŠENO!!! Donouzového režimu jsem se dostal (přes problémy s ASUS zkratkam při zapínání) a přes zabudovaného admina jsem vše nastavil tak jak má!!! Díky. Vyřešeno.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Obnovení účtu google
    od miple » 30 dub 2025 09:09 » v Internet a internetové prohlížeče
    3
    4143
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    30 dub 2025 09:26
  • Žádám o uzavření účtu a smazání příspěvků
    od Uziv00 » 16 črc 2024 09:30 » v PC-HELP - připomínky k fóru