Zdravím,
mě se ty problémy ne a ne vyhnout :(
Co mě trápí - jsem na pc upravuju fotky a najednou se pc kousne, nic nefunguje tak po půl hodině jsem ho "natvrdo" restartoval, ale od té doby mám modrou obrazovku a napsano:
STOP: c0000218 {Chyba souboru registru}
Registr nemůže zavést podregistr (soubor):
\SystemRoot\System32\Config\SOFTWARE
nebo jeho protokol nebo alternativni kopii.
Soubor je poškozen, neyl nalezen nebo do něj nelze zapisovat.
Zajajovani vypisu fyzicke pameti RAM
Vypis fyzicke pameti RAM na disk: odpocitavani
Jakmile to dojde na 100 Pc se resetne a furt takhle dokola :(
Jinak klidně to přeinstaluji pokud je chyba tam, ale potřebuji si něco stáhnout předem aspoň ze systemoveho disku :( ani nouzovy rezim nejde dela to stejne.
Děkuji předem za rady
modra obrazovka
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: modra obrazovka
Oprava možná je, jednou jsem to dělal ale bylo to na celý víkend a stejně to nejelo tak jak mělo.
Pokud chceš zazálohovat věci tak nabootuj liveCD linuxu a nahoď si ty věci třeba na flashku
Pokud chceš zazálohovat věci tak nabootuj liveCD linuxu a nahoď si ty věci třeba na flashku
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
jsem myslel, ze to je neco s HW.
pokud je to v systemu tak to preinstaluju, ale potrebuju se dostat do systemu abych si postahoval nejake veci :(
zkusím to co pises, ale nic jednodussiho neni? :)
pokud je to v systemu tak to preinstaluju, ale potrebuju se dostat do systemu abych si postahoval nejake veci :(
zkusím to co pises, ale nic jednodussiho neni? :)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Taky možnost, ale ten liveCD je podle mě jedodušší
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
zkusim to live cd, jelikoz abych dal jinam HDD tak doma mam NB a k jinemu pc se ted nedostanu takze by to bylo nadlouho :(
zatim nez to najdu a vypalim to live cd se chci zeptat.
Mozna to souvisi i s tim nevite cim muze byt, ze pocitat normalne huci a najednou to huceni se vypne a cca po 5s to zase naskoci to huceni?
Jakmile se to huceni vypne tak se sekne pc na tu dobu.
Mozna to souvisi i s tim nevite cim muze byt, ze pocitat normalne huci a najednou to huceni se vypne a cca po 5s to zase naskoci to huceni?
Jakmile se to huceni vypne tak se sekne pc na tu dobu.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Hučením myslíš zvuk od větráku?
to me nanapadlo studovat
Jakmile to rozjedu a udela to tak se kouknu jestli se toci vetrak nebo to je neco jineho.
Ale ma vetrak vliv na to, ze by se seklo cele pc? :(

Jakmile to rozjedu a udela to tak se kouknu jestli se toci vetrak nebo to je neco jineho.
Ale ma vetrak vliv na to, ze by se seklo cele pc? :(
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ještě by to moh být disk. Nic jiného hučet než pohyblivá část hučet nemůže
za to live cd dekuji.
uz tam pretahuju z cecka na decko :) a tedy oprava jedine preinstalovani nejlepsi varianta?
JInak ten zvuk to dela hlavne kdyz pracuji s daty na hdd vicero programu na jednou.
Udelalo i ted a vetrak na procesoru stale jel nevypnul, takze HDD?
Da se nejak zjistit jestli je chybny?
uz tam pretahuju z cecka na decko :) a tedy oprava jedine preinstalovani nejlepsi varianta?
JInak ten zvuk to dela hlavne kdyz pracuji s daty na hdd vicero programu na jednou.
Udelalo i ted a vetrak na procesoru stale jel nevypnul, takze HDD?
Da se nejak zjistit jestli je chybny?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Čistá instalace bude nejrychlejší a 100% řešení.
Disk můžeš zkontrolovat utilitou od výrobce nebo třeba programy z "ultimate boot cd"
Disk můžeš zkontrolovat utilitou od výrobce nebo třeba programy z "ultimate boot cd"
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2221
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 21:29
-
-
- 5
- 4205
-
od mmmartin