Stahl jsem si:
Realtek High Definition Audio Driver R2.40 a pri instalaci mi vyskocila hlaska:
Pri instalaci zvukoveho ovladace Realtek HD doslo k chybe!
{Error Code: 0xE0000235}
win7 bez zvuku
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: win7 bez zvuku
Ten musíš mít možná povolen v BIOSu, koukni se do manuálu k desce , tam by to mělo být vše popsáno.
Máš 64bit. systém a tedy máš Program Files a Program Files (86), tam se ukládají programy , které pracují jen pod 32bit. sytémem , to je v pořádku.
Psal jsem , že Ti přeinstalace, formát nepomohou.
Koukni do správce zařízení, když tak aktualizuj ovladač přes něj . Já to taky dělal , win7 mi sám našel správný ovladač a nainstaloval jej.
Máš 64bit. systém a tedy máš Program Files a Program Files (86), tam se ukládají programy , které pracují jen pod 32bit. sytémem , to je v pořádku.
Psal jsem , že Ti přeinstalace, formát nepomohou.
Koukni do správce zařízení, když tak aktualizuj ovladač přes něj . Já to taky dělal , win7 mi sám našel správný ovladač a nainstaloval jej.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
To jsem zkousel nekolikrat odinstalovat ovladac a nechat aktualizovat pres internet. Vzdycky si to najde, nainstaluje, zahlasi, ze zarizeni pracuje sprave, ale nic. Jinak sem si ale vsiml, ze po nainstalovani win, jeste nez instaluji ovladace, uz v systemu ovladace jsou nainstalovane a to ke vsemu.
Jinak to s tim biosem jste myslel co? Ze tam muze byt defaultne nastavene pro 32 bitovy system a ze to musim prenastavit?
Jinak to s tim biosem jste myslel co? Ze tam muze byt defaultne nastavene pro 32 bitovy system a ze to musim prenastavit?
-
- Pohlaví:
Aktualizace ovladače přes internet je nejistá. Zkusil bych - když už máš přesně detekovanou zvukovku stáhnout ovladač na tuto zvukovke pro visty (64bit). - Rozbalit do nějaké složky, pravoklik na zařízení, zvolit aktualizovat ovladač, ručně, navést jej na tu složku. W7 většinou akceptují vistové ovladače.
Zkusil jsem i to. Zkusil jsem i ovladac odinstalovat a postupne zkusil asi tri podobne ovladace nainstalovat rucne, ale nic.
Ted jsem ale objevil v ovladacich panelech: Realtek HD sound effect manager (3... a dal neprectu) a kdyz ho spustim tak:
Ovladac zvuku v pocitaci neni urcen pro operacni system windows vista. Navstivte webove stranky Realtek a stahnete si ovladac pro win vista.
To jsem stahl a nainstaloval, ale porad to nejde spustit a zvuk neni...
Ted jsem ale objevil v ovladacich panelech: Realtek HD sound effect manager (3... a dal neprectu) a kdyz ho spustim tak:
Ovladac zvuku v pocitaci neni urcen pro operacni system windows vista. Navstivte webove stranky Realtek a stahnete si ovladac pro win vista.
To jsem stahl a nainstaloval, ale porad to nejde spustit a zvuk neni...
-
- Pohlaví:
Takže jsi stáhl jiný ovladač, nebo jsi špatně nadetekoval zvukovku
Já psal:
A nebo tvá zvukovka nebude fungovat, protože je to kus hardware který visty a tím pádem cokoli co je výše nepodporuje.
A za další, protože jde o realtek, tak předpokládám, že zvukovka je integrovaná. V tom případě je zbytečné chodit pro ovladače na realtek. Měl bys mít ovladače ke zvukovce od výrobce základní desky.
A nakonec - můžeš si koupit jinou zvukovku podporující W7 a tuto v BIOSu zakázat.
Ovladac zvuku v pocitaci neni urcen pro operacni system windows vista
Já psal:
stáhnout ovladač na tuto zvukovke pro visty (64bit)
A nebo tvá zvukovka nebude fungovat, protože je to kus hardware který visty a tím pádem cokoli co je výše nepodporuje.
A za další, protože jde o realtek, tak předpokládám, že zvukovka je integrovaná. V tom případě je zbytečné chodit pro ovladače na realtek. Měl bys mít ovladače ke zvukovce od výrobce základní desky.
A nakonec - můžeš si koupit jinou zvukovku podporující W7 a tuto v BIOSu zakázat.
Asi to tak budu muset udelat. Ano zvukovka je integrovana, ale ovladace, ktere jsem dostal k zakladni desce nefungovaly.
Stahl jsem si i ten ovladac, ktery jste mi doporucil a delal to taky. Asi to nechame byt. Uz vas nechci obtezovat. I tak jste mi venoval hodne casu. Dekuji a nashledanou.
Stahl jsem si i ten ovladac, ktery jste mi doporucil a delal to taky. Asi to nechame byt. Uz vas nechci obtezovat. I tak jste mi venoval hodne casu. Dekuji a nashledanou.
Mam, prosim, posledni otazku. Kdyz ten ovladac odinstaluji a restatruji pc, tak po najeti do windowsu zase uz nejake ovladace ma. Jakoby si system sam neco doinstaloval a ja pak tam nemuzu nainstalovat co chci. Jde nejak vypnou, aby si system sam nedoinstalovaval ovladace? dekuji.
nemaš odpalene reproduktory?
Ne. Pred chvili jsem to zkousel. V XP to funguje. Da se tedy nejak nastavit, aby si system sam nedoinstalovaval ovladace, kdyz je odinstaluji?
Ovladace ktere se nainstaluji "samy" jsou univerzalni ovladace ktere jsou uz soucasti instalace. Windows je zavadi uz pri instalaci systemu. Problem bych spis videl ve spatne verzi ovladacu. Ja bych spis zkusil odinstalovat ten doprovodny manager od realteku a nechat tam ciste ovladac.
Muzes jeste prosim napsat co mas za zakladni desku? Mohlo by pomoct stahnout napr. ovladace ze stranek HP nebo jineho velkeho vyrobce k stejnemu modelu a nainstalovat po rozbaleni "rucne". Vetsinou jsou totozne jako od realteku.
Muzes jeste prosim napsat co mas za zakladni desku? Mohlo by pomoct stahnout napr. ovladace ze stranek HP nebo jineho velkeho vyrobce k stejnemu modelu a nainstalovat po rozbaleni "rucne". Vetsinou jsou totozne jako od realteku.
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
-
- Pohlaví:
Dergon píše:Ne. Pred chvili jsem to zkousel. V XP to funguje. Da se tedy nejak nastavit, aby si system sam nedoinstalovaval ovladace, kdyz je odinstaluji?
Jistě:
první možnost je zakázat ji ve správci zařízení
druhá po odstranění a restartu přejít nejprve do BIOSu a zde ji zakázat.
A ještě jedna zajímavá věc - na mém PC (dualboot W7 a XP) mám zvukovku SB Live! Platinum. Driver pro visty ani pro W7 není a když jsem psal výrobci tak mi sdělil, že W7 bude podporovat řada x-fi a výš

Ale za jímavé je, že W7 detekují tuto kartu jako realtek, zatímco everest ji najde jako creative. Možná se W7 tvrdošíjně snaží o nějaký ovladač, který s tím harwarem nechodí...
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”