Zdravim vsechny,
pred casem jsem se tu zminil o problemu s motherboardem(pravdepodobne).Ten uz nemam jelikoz jsem koupil jiny (puvodni byl ASROCK K7S41GX a ted je tam K7S41) a ted system jede ...jenze, modem hlasi,ze je nanepojeny kabel na HUB a pritom tam je vse vcetne ovladacu a modem pred vymenou motherboardu fungoval.Obcas pocitac zamrne hned po vlozeni wireless modemu do usb,pokud ho necham v usb pred startem systemu system ani nedokonci start.Pokud je system v behu a vlozim jakekoli zarizeni do jakehokoli usb,tak system zamrzne taky.Nekdy okamzite,nekdy pozdeji.Dokonce jednou bezel internet na wireless modem a kdyz jsem se pokusil otevrit jeden software,tak okamzite zamrznul.Vi nekdo kde je chyba?
Diky za jakoukoli dobrou radu.
usb a modem
-
- Pohlaví:
Re: usb a modem
Doporučuji vytvořit live cd linuxu, nabootovat linux a vyzkoušet tam. I když vzhledem k tomu, že to dělá na všech zařízeních odhadoval bych to na HW závadu. Ještě se zeptám - PC se chová stejně, pokud se USB zařízení připojuje do předních i do zadních konektorů? A o jaká USB šlo?
Chova se to stejne vpredu i vzadu na USB.Vkladal jsem jen wireless modem a MP3 ,kterou uzivam jako flash disk.Oboji pc rozpozna a nainstaluje ovladace.Z MP3 jsem se pokusel naistalovat nejake ovladace a pri instalaci prave system zamrznul.Jinak HDD je funkcni bez chyb a instalace systemu XP Professional SP2 probehla normalne vcetne formartovani HDD.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ve Správci zařízení není žádné varování ( ? nebo !)?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Spravce nic nehlasi a pokud se podivam na ovladace,tak hlasi vse v poradku a funkcni.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi máš nainstalován Win7 a ten asi nainstaloval nevhodné ovladače. Jiné zařízení do USB nemáš?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2748
-
od doudinin