Není snížená hlasitost ve správci zvuku? To je vedle hodin.
Kabely jsou v repro dobře zapojené? Mohly se vysunout (zvláště pokud jsou krátké.
Zkus repráky zapojit třeba k televizi nebo CD přehrávači zda půjdou.
nefunguje mně zvuk videí
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: nefunguje mně zvuk videí
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejde to ani na sluchátkách? Máš to vzadu v zelené dírce?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
sluchátka nemám, jsem už zoufalá, co mám nový PC pořád něco řeším. jak už jsem psala, zvuk nefungoval už jednou, potom jsem něco nastavila a bylo to, ale nemůžu si vzpomenout. Díky moc, kdyby jsi na něco přišel budu moc ráda, teď už jdu spát , podívám se zítra, budu doufat, že na to přijdeš..ahojky sonja
-
- Pohlaví:
Takže kontrola:
- dole v liště ikonka reproduktoru - přítomna.
- levoklik - zobrazí se táhlo potenciometru + zatržítko ztlumit - zatržítko NENÍ zatržené
- pravoklik - otevřít ovladač hlasitosti - zkontrolovat, zda není zatržítko ztlumit někde zatrženo - s výjimkou mikrofonu, nebi line-in.
- dole v liště ikonka reproduktoru - přítomna.
- levoklik - zobrazí se táhlo potenciometru + zatržítko ztlumit - zatržítko NENÍ zatržené
- pravoklik - otevřít ovladač hlasitosti - zkontrolovat, zda není zatržítko ztlumit někde zatrženo - s výjimkou mikrofonu, nebi line-in.
ano přesně tak to je jak píšeš, nejsem teď sice u svého PC, ale kontrolovala jsem to tolikrát, že si to pamatuji. Ten mikrofon tam ale není - nezobrazuje se v té podlouhlé tabulce hlasitosti a ani v možnostech nejde přidat, ale to už od začátku, co mám tento PC mně nefunguje kvůli tomu SKYPE, musím psát jenom zprávy - a to je vlastně další můj problém. Je to fakt k vzteku, nevím co mám dělat, vím, že je to v nastavení, protože už jednou mně ten zvuk nešel - 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3744
-
od JosefLasak
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 18:28
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4551
-
od pavel2010
25 bře 2025 20:54
-
-
- 13
- 5609
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6112
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 7
- 3552
-
od martanius