O2 internet
O2 internet
má někdo zkušenost s O2 mobilním internetem? bydlím v Brně Slatině. Děkuji za informace. sonja
-
- Pohlaví:
Re: O2 internet
Přijde na to... Měl jsem ADSL + za 150,- mobilní internet. Dnes mám pevnou lajnu 20 Mbit + notebook bez O2. A už k O2 nejdu. Záleží co chceš. Pokud chceš připojení všude kam jezdíš, asi je O2 nej... Jinak ve slatině ber netbox.
no ja právě chci ten net za 150 a to dává jenom O2 k pevnému připojení. Ale já to budu používat jenom v té Slatině a proto mě zajímá ta rychlost jestli to bude stíhat videa.
-
- Pohlaví:
Z rychlostí - pokud to letí vzduchem - jsou vždycky problémy. To ti asi nikdo nezaručí. Jinak je tam omezení FUP na 500MB, takže to se asi moc videí nakoukat nedá..
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Proboha pokud půjde o to připojit k stolnímu PC kde je pevná net lajna ještě notebook pořiď si domácí Wifi a nelez k O2. Už je nechci ani vidět kvůli chybě paní za přepážkou sem zprovozňoval jejich mobilní internet dva měsíce a platit sem musel i za služby které jsem nemohl užívat.
Pokud se rozhodneš pro domácí wifi proberem to hlouběji i s tím že ti doporučíme zařízení které bude při přenosu upřednostňovat video a multimédia.
Pokud se rozhodneš pro domácí wifi proberem to hlouběji i s tím že ti doporučíme zařízení které bude při přenosu upřednostňovat video a multimédia.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4662
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 2978
-
od Alferi