BSOD, restarty, PC nenaběhne.* Vyřešeno
BSOD, restarty, PC nenaběhne.*
Ahoj , mám problém s noťasem, mám ho 4 měsíce a od té doby v něm jede windows 7. Do včerejška jel spolehlivě a bez problémů. Včera večer sem si najel na youtube a zapl klip, v tu chvilku se zasek noťas uprostřed obrazovky se oběvila modrá tabulka plná textu ( zmizlo to tak rychle že nevím co tam bylo ) a ihned se restartoval, potom to napsalo neco reboot... tak sem to restartoval znova , vypadalo to , že to najede, ale při naběhnutí loga windows se to seklo , pc hučel a toť vše,prostě se nezap a ani do nouzového režimu. Tak sem to opravil pomocí biosu z dvd s win 7. Bylo to fajn celý večer, ale dnes ráno se po zapnutí po několika minutách sekl a konec, restart a celé znova zase sek... tak sem to zas dal opravit a teď to jede, jen nevím teda co s tím, raději sem udělal zálohu všeho co potřebuji. Prosím o radu co s tím, zatím sem nezkoušel pc vypnout , bojím se že to bude pak zas to samý...
Naposledy upravil(a) Myloš dne 05 dub 2010 13:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava velmi hloupého nadpisu „Problém s pc“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Důvod: Oprava velmi hloupého nadpisu „Problém s pc“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Re: Problém s pc
Jestli jsi to už zkoušel opravit přes instalační DVD a přes konzoli a přesto to nepomohlo, tak mě nenapadá nic jiného, než nějaká HW chyba... možná ale taky ne, pokud ti to zatím jede tak je to dobrý, pokud to nepojede tak bych s tím asi zašel na reklamačku...
Ale zkus si určitě počkat i co ti řeknou ostatní
Ale zkus si určitě počkat i co ti řeknou ostatní

I believe in winners and loosers and in freedom to fail
Tak zatím to je v pohodě,hudba hraje, gamesky jdou, nic nejevý známku,že by v notasu byla chyba, spiš bych to přiřadil k tomu windows.. i když fakt nevím, každopádně budu mit brzo hotovou zálohu, takže když to nepůjde tak to zkusim reinstalovat a počkám pár dnů jak to pojede, když pořád to samé tak s tim budu muset zajít 

Taky mě napadlo, že to seknutí dneska mohlo bejt po tom několikanásobném restartování, jak včera tak bohužel i dnes, kvůli problémům s win.
No klíčové je, že budeš mít tu zálohu a pak už můžeš zkoušet co bude potřeba. Uvidíš, jestli ti to pojede. Možná to taky byla jenom nějaká výjimka způsobená kdovíčím děsivě zlým :) Uvidíš jak ti to bude pracovat 
Kámoš si taky koupil nový ntb a defacto za týden musel s ním do servisu a měnili mu vadnou základní desku...

Kámoš si taky koupil nový ntb a defacto za týden musel s ním do servisu a měnili mu vadnou základní desku...
Re: BSOD, restarty, PC nenaběhne.*
Mě napad hned , hadr,ramky,grafika a zakladovka,,, tak je fakt že s tou zálohou je to milejší, uvažuju dost o koupi externího disku, dvd a flešky sou málo... Každopádně to teď nechám zapnutý než dodělam zálohu, sem blb že to nedělam pokaždý když toho do pc dám víc.. njn moje chyba ... Ale , zas kdyby bylo něco v pr z hardwaru tak by to nešlo vůbec ne ?
Co se týče externího HDD tak můžu jenom doporučit, taky jsem si před nějakou dobou pořídil a jsem naprosto spokojen.
No a jak říkáš, pokud by byl nějaký kus HW úplně v pryč tak by to určitě nemuselo jet, ale taky mohlo, pokud by to nebylo nic vyloženě klíčového a třeba to prostě jenom nezvládá při některých konkrétních situacích (možná je to nesmysl, nejsem expert na HW). Co já můžu doporučit je udělat si tu zálohu a pak prostě normálně fungovat, nebát se to vypnout (dříve nebo později se to prostě vypnout musí) a pokud to bude dělat bordel tak zkusit reinstal a kdyby ani to nepomohlo, tak bych to viděl na ten servis
No a jak říkáš, pokud by byl nějaký kus HW úplně v pryč tak by to určitě nemuselo jet, ale taky mohlo, pokud by to nebylo nic vyloženě klíčového a třeba to prostě jenom nezvládá při některých konkrétních situacích (možná je to nesmysl, nejsem expert na HW). Co já můžu doporučit je udělat si tu zálohu a pak prostě normálně fungovat, nebát se to vypnout (dříve nebo později se to prostě vypnout musí) a pokud to bude dělat bordel tak zkusit reinstal a kdyby ani to nepomohlo, tak bych to viděl na ten servis
Jojo tak budu postupovat, já pc rozumim jen v do určitý míry, tzn . reinstal windows atd... zálohy, ale co se týče HW to ee, to de mimo mě, tjn nemusí to bejt uplne v pr, ale zase dneska sem zkusil to samý co včera, vypálit,youtube,hru .. naprosto to samý co vcera a pc zije.. tak sem z toho zmatenej, uvidim, ale mam takovou obavu že něco je s HDD protože když sem chtěl udělat defregmentaci, tak se to taky seklo... podstatný je, že z toho ta záloha jde udělat,,, externák si koupim hned jak dostanu vejplatu, říkám si to už rok a furt nic a bohužel pokaždý přijdu o nějaký věci...
Tak nevím... možná to bude běhat normálně, třeba opravdu byla jenom nějaká výjimka a už to poběží tak jako vždycky. Důležité je, že tě celá záležitost poučila o důležitosti zálohy a dokopal ses k tomu koupit si nějaké to zálohovací médium :)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud chceš defragmentovat, tak nejprve spusť kontrolu disku s opravou chyb. Též musíš mít na disku dostatek místa a to 15 %, ale čím více tím lépe.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak se me to seklo znova a to při instalaci ,,java,, potřebná třeba na facebook.... a to samý se mě to drblo takto i ráno, no a ráno i kvůli té defragmentaci, asi ve 12 % .... co s tim ? ..... tak nwm no, zda to nemam celý nainstalovat znova, nebo zda to půjde nějak vyřešit, mno ?
No tak ještě zkus první projet celý systém antivirem, antimalwarem apod. Třeba tam máš schovanou nějakou svini
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2193
-
od Villentretenmerth
Zobrazit poslední příspěvek