Vlastní řazení složek/souborů ve Win 7
- Martimos
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vlastní řazení složek/souborů ve Win 7
Ahoj, mám nově Windows 7 HP a zjistil jsem, že mi nejdou soubory a složky ve složce řadit za sebou podle toho jak chci, ale řadí se automaticky podle názvu a nejdou "přetahovat" jako v XP. Nevíte jestli je tu nějaká možnost jak tohle řazení zapnout, nebo to zkrátka sedmičky neumí, čemuž se mi nechce věřit.
Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci
Re: Vlastní řazení složek/souborů ve Win 7
Myslíš řazení v Internet Exploreru anebo v Průzkumníkovi?
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Řekl bych, že myslí v Průzkumníkovi 

I believe in winners and loosers and in freedom to fail
Mám Win7, ale nic mě nenapadá. Pokud však potřebuji, aby nějaká slložka byla vždy na začátku (abecedního řazení), tak do jejího názvu dám jako první znak podtržítko (např.: _Temp).
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
To mě to zase naprosto vyhovuje, když se mi to řadí podle abecedy a pokud něco hledám, tak to prostě začnu psát (nikam do vyhledávání, prostě normálně píšeš) a hned to naskočí na to, co potřebuju...
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
Já mám podobný problém! V programech Zoner Photo Studio a XnView se mi v XP-kách při přejmenování obrázku tento automaticky
zařadil na nové místo, podle zvoleného řazení. V 7 HP-kách stojí na místě a "čumí" a nehne se ač přepínám řazení! Je to normální?
A ještě jedna věc mě s..e. Mám vypnuté upozorňování na změny a ani jako admin se nedostanu do adresáře Document Setting, copak si
nemůžu (když chci) dělat co sám uznám za vhodné? Profíci a odborníci raďte nebo couvnu k osvědčeným XP.
zařadil na nové místo, podle zvoleného řazení. V 7 HP-kách stojí na místě a "čumí" a nehne se ač přepínám řazení! Je to normální?
A ještě jedna věc mě s..e. Mám vypnuté upozorňování na změny a ani jako admin se nedostanu do adresáře Document Setting, copak si
nemůžu (když chci) dělat co sám uznám za vhodné? Profíci a odborníci raďte nebo couvnu k osvědčeným XP.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Možná to bude tím že ve win 7 žádná složka Documents and Settings není - je nahrazena Users
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
??? Tak to já tam teda mám, tutově !!!! A Users taky a taky mě tam nepustí ( přesněji do podsložek), co vy na to?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Documents and settings jsi musel ty anebo nějaký jiný program vytvořit dodatečně - v základu tam fakt není.
Co se týče podsložek tak bys měl minimálně mít možnost otevřít svou vlastní
Co se týče podsložek tak bys měl minimálně mít možnost otevřít svou vlastní
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Já mám také adresář Documents and Settings, ale mám verzi Ultimate. A byl tam ihned po instalaci - na čistý HD.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když si zadáš do googlu obrázek: win 7 C drive, tak to nenajde žádné Docu.... vždy jen users. Co jsem teď prohledával jaktože to tam máte tak jsem asi našel důvod. Ta složka se sice vytvoří, ale běžně je skrytá a i když si ji odkryješ tk je nepřístupná. Navíc by to měl být jen odkaz na users
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3254
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 17:42
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 7152
-
od Rosta_Kolmix
18 lis 2024 20:57
-
-
- 9
- 2602
-
od pcmaker
13 čer 2025 19:01
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4325
-
od bluenite
06 črc 2024 19:40
-
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4491
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”