Zabezpecenie PC
Zabezpecenie PC
Zdravim, mam zaujem zabezpecit PC seriou softikov ako su Avast, Spybot a Kerio, mam otazku ci sa jednotlive programy nebudu "bit" a ci je potrebne mat taketo zabezpecenie popripade nejake rady
MSI K9N platinum, AMD Atlon X2 6000+ - coolermaster Tx3, Asus 5750 formula 1Gb, Corsair TX650W, 3Gb ram (2x1Gb+ 2x512Mb), 250Gb HDD
Re: Zabezpecenie PC
vice antiviru ti hodne zpomali pocitac ,staci jeden dobry antivir ,treba ten avast a nastavit maximalni ochranu a to bohate staci
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já být tebou volím buď antivir a firewall nebo přímo nějaký security balík ktetý obsahuje všechno.Z té kombinace co jsi na psal bych vyškrtnul spybot.Případně ho dal k ledu a jen jednou za čas ním projel pc.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
-
- Pohlaví:
Spybot kontroluje adware, spyware a podobné, neběží rezidentně, takže ho tak jako tak musíš občas spouštět. Čili ponechat. Avast je dobrá volba, pokud použiješ jen antivir. Kerio - předpokládám pouze firewall to jen doplní. Kolidovat by tyto programy neměly. Sám používám už řadu let kombinaci Avast, Spybot, Zone Alarm a bez problémů.
- radek16
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
ja mam eseta a jak se mi zda ze mi nedela PC dobrotu nainstaluju malware antibytes a dam scan a je to
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Více antivirů? Co kromě Avastu je prosímtě antivirus? Vždyť každý z jmenovaných SW je na něco jiného!
Spybot + Kerio + Avast je dle mě dobrá kombinace a IMHO (téměř s jistotou) se mlátit nebudou. Ono se ani moc nemá co bít. Kerio je jeden z nej FW (Avast sice FW taky obsahuje, ale ten je spíše pro srandu než pro ochranu). Spybot S&D je též jeden z top softu proti spywarům, navíc nemá ani rezidentní ochranu, čili se nemá co mlátit. Otázkou je jen, jestli ti hysterický Avast vyhovuje..

Spybot + Kerio + Avast je dle mě dobrá kombinace a IMHO (téměř s jistotou) se mlátit nebudou. Ono se ani moc nemá co bít. Kerio je jeden z nej FW (Avast sice FW taky obsahuje, ale ten je spíše pro srandu než pro ochranu). Spybot S&D je též jeden z top softu proti spywarům, navíc nemá ani rezidentní ochranu, čili se nemá co mlátit. Otázkou je jen, jestli ti hysterický Avast vyhovuje..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kerio už tak dobré není a podle posledních testů hodně upadá a po uplynutí trial doby je to ještě horší. Já jedu už asi 3 roky na kombinaci Zone Alarm + Avira free a na druhém PC Zone Alarm + AVAST a naprosto bez problémů a nejsem zrovna slušňák
Na doplňkovou kontrolu mám Malwarebytes a pohoda

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
nenašel jsem vhodného smajlíka
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mám Avast5, který obsahuje i kontrolu spyware a tak Sbybot používám, bez zapnuté rezidentní ochrany k občasné kontrole. Dále mám ještě firewall Zonealarm. Nemám s jejich použitím žádné problémy. Jen je třeba je dobře nastavit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tazke tazke si vybrat ked kazdy tvrdi nieco ineho :) a keby som kerio vymenil za zone alarm mohlo by to mat este strhujucejsie ucinky ako citam :)ale nemam s nim ziadne skusenosti, snad je to nejaky podobny FW alebo co... co sa toho tyka mam k dispozicii aj Nod tak sa kladie otazka Avast alebo Nod?
MSI K9N platinum, AMD Atlon X2 6000+ - coolermaster Tx3, Asus 5750 formula 1Gb, Corsair TX650W, 3Gb ram (2x1Gb+ 2x512Mb), 250Gb HDD
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Za sebe bez váhání říkám NOD.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A já za sebe bez váhání říkám (již to tady padlo) některý security balík. Značku nedoporučuji pač nevím, sám mám Nortona. Spokojen jsem, ale to máš takhle. U PC se rozhodně nechovám hezky a na internetu klikám na kdejákou hovadinu a občas stahuji tolik věcí, že pak už ani nevím co je na co. A nikdy, nikdy, nikdy jsem neměl žádný virus toho typu co kompletně maže PC
(maximálně běžného trojana) a také jsem nikdy "díkybohu" nemusel použít HiJackThis. Vždy jsem používal jen základ free (AVG,Ad-Adware) nebo placené AVG, F-Secure, ESET, NORTON. Vždy celý balík.

MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”